Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θα ενημερωθούν από το δεξί χέρι του ..Σημίτη, οι υποτίθεται νεοδημοκράτες βουλευτές.



Την ίδια ώρα που είναι Στο Νέστο για ράφτινγκ ο …ξεκουραστος Κώστας  Καραμανλής πάνω από 70 βουλευτές βρίσκονται αυτή στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθούν τι αποφάσισε το γερμανοτσολιάδικο Στουρναρι για τον φόρο ακινήτων μετά από πρόσκληση του Η θέση του, είναι πως ο στόχος είσπραξης των 2,9 δισ. από τον φόρο ακινήτων δεν μπορεί να αλλάξει, ενώ επισημαίνεται ότι  αν γινόταν δεκτές ελαφρύνσεις για τα αγροτεμάχια και τελικώς εισπραχτούν λιγότερα από τα περίπου 700 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί,  αυτό θα σήμαινε ισόποση επιβάρυνση για τα αστικά ακίνητα και τα οικόπεδα, από τα οποία υπολογίζεται ότι θα προέλθουν τα υπόλοιπα 2,2 δισ.
Στο υπουργείο βρίσκονται μεταξύ των άλλων όλα τα καλόπαιδα η Ντόρα Μπακογιάννη η «σκωτσέζα» Φωτεινή Πιπιλή  ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Απόστολος Μπασιάκος, η Σοφία Βούλτεψη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Γιώργος Κοντογιάννης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, αλλά και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιώργος Μαυραγάνης
Σημειώνεται ότι ο μόνος βουλευτής, μέλος της κυβέρνησης από άλλο υπουργείο εκτός του υπουργείου Οικονομικών, είναι ο υφ. Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.

Ο στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών, Νίκος Καραβίτης, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στους βουλευτές για τον νέο φόρο.

Ποιος είναι ο ..Καραβίτης που  ...εμπνεύστηκε τη νέα φορολογία ακινήτων;  

 Ο  Καραβίτης πρωταγωνίστησε , ως επικεφαλής  της  Εθνικής  Στατιστικής  Υπηρεσίας , στις τερατώδεις αλχημείες αλλοίωσης των  οικονομικών και κοινωνικών  μεγεθών για  να μπει  η Ελλάδα  στην  ΟΝΕ το   2000 και κατόπιν στο ευρώ.  Είναι  κολλητός  του συστήματος Σημίτη  και τώρα του  Βενιζέλου ο  οποίος τον επέβαλε στο υπουργείο  Οικονομικών. 

Τυπικά, η πρόσκληση σχετίζεται με την ενημέρωση που συνηθίζεται να κάνουν οι υπουργοί στις κοινοβουλευτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση πριν από κάθε κατάθεση -κρίσιμου- νομοσχεδίου.
Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για μία κίνηση κατευνασμού των δήθεν «αντάρτικων» εντός της νουδουλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σας μακακες της νουδουλας.Το τραβαει ο οργανισμος το πασοκικο δουλεμα Κοροϊδάρες .......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ Ν.Δ. ΜΙΛΑΤΕ ..
ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...