Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τώρα έδεσε το γλυκό. Πάει για..πρωθυπουργός ο χοντρός .





 
Δεν μπορούν όλοι να κάνουν τέτοιες μεταγραφές. Είναι από αυτά που δεν ξέρεις .Να γελάσεις η να.. τρελαθείς και να αρχίσεις να φτύνεις τους πάντες . .

Δημιούργησε πρόσφατα  μια ύποπτη κίνηση  με την ονομασία “Ενωση Εθνικιστων Κρητης”  ως μη κερδοσκοπικός σύλλογος, όπου και άνοιξε γραφεία στα Χανιά αφού πήρε μαζί της κι ένα μέρος από διαγραμμένους  χρυσαυγίτες κι άλλους κατατρεγμένους από το Λά.Ο.Σ. και μερικούς πολιτικά άστεγους αλλά με πολιτικές φιλοδοξίες (στην ουσία απολιτίκ άτομα) και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στους λοιπούς νομούς της Κρήτης. Στο Ηράκλειο όμως που έριξε κυρίως το βάρος για το άνοιγμα γραφείων και την συσπείρωση των δυσαρεστημένων εθνικιστών έφαγε γερή πόρτα  το πρωτοπαλίκαρο της εν λόγω  “Ένωσης Εθνικιστών” και στην ουσία πρακτορίσκος του Καρατζατούμπα!!!  Κι έτσι βλέποντας ότι το σχέδιο εξάπλωσης κι επαναλειτουργίας γραφείων του Λά.ο.ς με την ψευδεπίγραφη ταμπέλα “Ένωση Εθνικιστών Κρήτης” στην μεγαλόνησο δεν τελεσφόρησε. Κι έτσι ο πρακτορίσκος του Καρατζατούμπα (πρόσφατα διαγραφείς απ’ το κόμμα της Χ.Α.)   και ιδρυτής της εν λόγω “Ενωσης…”  Στέλιος Βλαμάκης αποφάσισε εντελώς ξαφνικά, ανεξήγητα  και ύποπτα την Παρασκευή 25 του Οκτώβρη να δημοσιοποιήσει την προσχώρησή και ένταξή του στις τάξεις και τις αγκάλες του Λά.Ο.Σ με επίσημη ανακοίνωση. Αλλά το σπουδαιότερο: χωρίς καν να ειδοποιήσει και να ενημερώσει εκ των προτέρων τους υποτιθέμενους συνεργάτες  και πολιτικούς φίλους του!!!  “Μήπως το ρευστό ήταν μεγάλο” ??? Αυτή είναι η ρήση πάντως που κυριαρχεί στις πιάτσες των φίλων του,   κι αυτή η πληροφορία έφτασε και στα δημοσιογραφικά αυτιά  του  ιστολογίου μας !!!
Εμείς για το άθλιο αυτό μόρφωμα  της πολιτικής σκηνής του τόπου μας – τον Λά.Ο.Σ-  αλλά και για τον ιδρυτή του έχουμε εκφραστεί με δεκάδες δημοσιεύματα κατά καιρούς και γνώμη δεν αλλάζουμε όσες όμορφες και παρθενικές προβιές και να φορέσει ο αρχηγός του τον οποίον αρκετοί από εμάς τον γνωρίσαμε και τον  διακρίνουμε σαν την “κάλπικη δεκάρα” !!!


Εμείς θα προσθέσουμε …Δείτε  εδω την άποψη του για την ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα του «Μέντωρα» του μεταγραφέντα με τυμπανοκρουσίες στον ΛΑ.Ο.Σ Βλαμάκη να πέσουν ταβάνια.  http://www.youtube.com/watch?v=4Fmjor6roMI  και τις διασυνδέσεις του κυρίου αυτού http://www.rotarychania.gr/ekdiloseis-mexri-300602/ekdiloseis2.htm Όλα τα παιδιά στην πίστα που λένε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...