Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τρίβουν τα χέρια τους οι τοκογλύφοι.



"Πολύ σημαντικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων εντοπίστηκαν στο Ιόνιο" αναφέρουν πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η σφραγίδα θα μπει από το Χιούστον των ΗΠΑ, όπου έχουν σταλεί σε ειδικών κέντρο ανάλυσης δεδομένων, αλλά το γεγονός είναι ότι "Κτυπήσαμε πετρέλαιο" κατά κύριο λόγο, απόλυτα αξιοποιήσιμο με τιμές μέχρι και 60 δολάρια το βαρέλι!

Σε αυτό το κλίμα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, προχώρησε πριν λίγο σε σχετικές ανακοινώσεις λέγοντας ότι "Μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιανουαρίου θα έχουμε πολύ συγκεκριμένα δεδομένα".

Δηλαδή σε 90 ημέρες, όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr.

Το ζητούμενο είναι πώς και από ποιον θα αξιοποιηθούν αυτά τα κοιτάσματα; Από την Ελλάδα, και από το ελληνικό κράτος για τους Έλληνες αποκλείεται αφού τα έχουμε εκχωρήσει. μυστικά πρωτόκολλα βάσει των Μνημονίων που έχουν υπογραφεί.

Γιατί τότε οι πανηγυρισμοί;
Oι τοκογλύφοι αρνούνται την διαγραφή μέρους του χρέους και υποστηρίζουν ότι "Θα καταφέρει η Ελλάδα μετά το 2020 να ξεπληρώσει". Κάτι ξέρουν .Θα πατσίσουμε τα πανωτόκια με το πετρέλαιο των… παιδιών μας.

Τον ορίζοντα  2020-2022 τον βάζουν γιατί αναμένεται η έναρξη εξορύξεων τόσο στο Ιόνιο, όσο και νότια της Κρήτης, και εκεί είναι η μεγάλη μπουκιά. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...