Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ρε …Μιχαλολιάκο..σου λέει τίποτα, το όνομα… Ντερτιλής;



Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, στις ανακρίτριες της υπόθεσης, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία.
Ο κ. Μιχαλολιάκος ζητά να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση, επισημαίνοντας στην προσφυγή του ότι στο πρόσωπό του δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για περιπτώσεις προφυλάκισης.
Παραθέτει επίσης, στην αίτησή του, δεδομένα που αποδεικνύουν, όπως θεωρεί, ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία ή ενδείξεις ενοχής.
Ανάλογο αίτημα για αποφυλάκισή της υπέβαλε και η κατηγορούμενη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ανθυπαστυνόμος, που υπηρετούσε στον Πειραιά, Β. Πόπορη, ενώ εκκρεμεί η απόφαση στο αίτημα αποφυλάκισης που έχει ήδη υποβάλει ο κατηγορούμενος Γιάννης Άγγος.
Στο μεταξύ, οι ανακρίτριες της υπόθεσης, που έχουν καλέσει ενώπιόν τους σε απολογία, τη Δευτέρα, τους βουλευτές Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή, απέστειλαν νέες κλήσεις σε απολογία.

Δηλαδή με λίγα λόγια αποδέχεσαι την τωρινή δικαιοσύνη; Δηλαδή αποδέχεσαι τις πράξεις της;  Οπότε δίκαια ως …δικαιοσύνη σε έβαλε μέσα, και ζητάς την …διαμεσολάβηση της για να βγεις έξω. Εμείς προτείνουμε να υπογράψεις δήλωση μεταμέλειας και να σε βγάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...