Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Και επειδή έχουμε ….εκτροπής του πολιτεύματος;Στα …αρχίδια τους. Χούντα είναι ότι γουστάρει κάνει. Και μην μιλάτε γιατί θα σας βαφτίσουν ..εγκληματική οργάνωση.

Βόμβες πριν από λίγο από την Λούκα Κατσέλη που θα πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης, εάν υπάρχει οικονομικός εισαγγελέας μετά την εξόντωση του ακέραιου Πεπόνη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η τ. υπουργός (επί 8 μήνες) στην κυβέρνηση του ΓΑΠ, αιτία της απομάκρυνση της ήταν η πίεση των τραπεζιτών στην κυβέρνηση, με φόντο τον νόμο Κατσέλη.

Αυτό όμως ήταν το λιγότερο! Η Κατσέλη συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο λόγος του “πολέμου” ήταν ότι οι τραπεζίτες είχαν ήδη τιτλοποιήσει τα στεγαστικά δάνεια χωρίς να το γνωρίζουν οι δανειολήπτες! Είχαν “πουλήσει” δηλαδή τα δάνεια του κόσμου σε τρίτους, οι οποίοι δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να κατάσχουν τα σπίτια του κόσμου. Όταν όμως το επιχειρούσαν, εκεί ο “νόμος Κατσέλη” τους δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, στους ίδιους και τους τραπεζίτες. (Αυτό που αποκάλυπτε ο Καμμένος στην βουλή, περί τιτλοποίησης των δανείων, αλλά τότε τον έλεγαν “συνωμοσιολόγο”…)

Επιπλέον η Κατσέλη χαρακτήρισε ολέθριο το ότι οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δημόσιο χρήμα, αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στην Ιταλία! (Ούτε βεβαίως στην Ισπανία όπου οι εκεί “παπαδήμοι και προβόπουλοι” βρίσκονται αντιμέτωποι με κακουργήματα). Κοινώς το παραμύθι του “Ευρωπαϊκού νότου” παει περίπατο, αφού ΜΟΝΟ στην Ελλάδα υπήρχαν επίορκες κυβερνήσεις όπως αυτή του Παπανδρέου και του Παπαδήμου που αποπλήρωσαν τα εγκλήματα των τραπεζιτών με δημόσιο χρήμα! Μέλος της Παπανδρεϊκής κυβέρνησης υπήρξε βεβαίως και η κυρία Κατσέλη που άργησε να ανοίξει το στόμα της, άσχετα εάν ο νόμος Κατσέλη ήταν το μοναδικό “λειτούργημα” που έκανε η εν λόγω παρέα των διεφθαρμένων.

Απομένει να δούμε εάν θα παρέμβει ο εισαγγελέας διότι εδώ έχουμε ομολογία εκτροπής του πολιτεύματος

olympia.gr

Τα σπίτια θα τα πάρουν και εμείς θα …τραγουδάμε το …..πότε θα κάνει ξαστεριά χωρίς να καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει πλέον ελληνικό κράτος..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...