Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πως γίνετε ..μνημονιακός, και να μην θέλει να εφαρμοστεί το …μνημόνιο.



Είναι τόσο άθλιοι που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν επ΄ άπειρον τον κοσμάκη. Ρε σκατοσακούλες εσείς δεν υπογράψατε και υλοποιείτε το μνημόνιο; Βγείτε τουλάχιστον και παραδεχτείτε ότι δεν το διαβάσατε αλλά απλώς εκτελούσατε εντολές. Δεν γνωρίζεται τι λέει; Oταν αναφέρει ρητά και κατηγορητικά πως η φαρμακευτική δαπάνη δεν πρέπει να ξεπερνά το 1% του ΑΕΠ τι εννοεί την στιγμή που ήταν στο 2.5% ; Eεννοεί παλιοπροδότες και δήμιοι του Ελληνικού λαού ότι εκτός του ότι θα πέσει κατακόρυφα η χορήγηση και θα δοθούν φτηνά ασιατικά σκουπιδοφάρμακα αλλά και ότι θα ανέβει η οικονομική συμμετοχή των ασθενών, πράγμα που το κρύβετε προς το παρόν εντέχνως, διότι είπαμε ..φέτα-φέτα το σαλάμι ,και …βιτρίνα πρωί μεσημέρι βράδυ στα Μ,ΜΕ τον αποπροσανατο.ληστή Μπουμπούκο που στο τέλος θα φάει το κεφάλι του, αφού ως συνήθως μόλις δεν σε χρειάζονται σε πετούν στον καιάδα.

«Νίπτω τας χείρας μου» φέρεται να δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, για το θέμα της μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης κάτω από τα 2,25 δισεκατομμύρια ευρώ στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2014.

Ο κ. Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έχει αναθεωρήσει την αρχική πρόταση που έγινε από το υπουργείο Υγείας, για διαμόρφωση της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2,02 δισ. ευρώ για το 2014.

Ποσό κάτω από τα 2,25 δισ. που έχουν θέσει ως «κόκκινο όριο» οι εκπρόσωποι των φορέων του ελληνικού φαρμάκου, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, ώστε να μην αντιμετωπίσει η χώρα συνθήκες υγειονομικής κρίσης.

Ο υπουργός Υγείας εμφανίζεται να εισηγείται –τουλάχιστον ανεπισήμως- στον αρμόδιο υπουργό για την τελική διαμόρφωση του Κρατικού Προϋπολογισμού κ. Γιάννη Στουρνάρα, να μην πέσει η φαρμακευτική δαπάνη κάτω από τα 2,25 δισ. Επομένως, καθιστά υπεύθυνο για την όποια αρνητική έως τραγική εξέλιξη τον κ. Στουρνάρα.

Μάλιστα, σε συζητήσεις του προς τρίτους, φέρεται να τονίζει: «Ο Στουρνάρας θα είναι υπεύθυνος, αν πεθάνει έστω και ένας από έλλειψη φαρμάκων».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια αντίδραση του κ. Στουρνάρα, στην κρίση του οποίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή το αν θα δοθεί το «πράσινο φως», για να διασωθεί ένα σημαντικό μέρος της περίθαλψης του ελληνικού λαού.

Επειδή όμως η τρόικα καραδοκεί και πιέζει για συμμόρφωση με το μνημονιακό στόχο, η φαρμακευτική δαπάνη να αποτελεί το 1% του ΑΕΠ, θεωρείται περισσότερο από βέβαιη η παρέμβαση του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, για την επίλυση του θέματος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ...?? ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνις είναι ένας υβριστής φωνασκών άπληστος νεόπλουτος.Όσο δίκιο και να έχει ως προς ορισμένες στρεβλώσεις στον τομέα της υγείας, δεν μπορεί να βρίζει και να φωνάζει με χυδαίο τρόπο κατά των πολιτικών αντιπάλων του στα κανάλια.Δείχνει ασέβεια απέναντι στον πολίτη.Ο Έλληνας θέλει λύσεις και όχι υπουργούς κοκόρια με μηδενική απήχηση στην κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Γιαννακόπουλος ότι θα τον φάει.
Αν πάντως θέλει να τον διαλύσει μπορεί να δημοσιεύσει φωτό του Άδωνι σε δωδεκαθεϊστικές τελτές προ δεκαετίας και πρόσφατες φωτό του από τη Μασονική Στοά που φοράει τη Μασονική ποδίτσα!
Εμείς θα χαρούμε επιτέλους να δούμε κάποιον κεφαλαιοκράτη να καθαρίζει ένα κοπρόσκυλο των καπιταλιστών!

Ανώνυμος είπε...

ο αρχιμαλακας δεν τον συγχωρούμε πατησε στις πλατες μας θα τον γαμησουμε....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...