Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Κατά λάθος αντί για… κατηγορητήριο ..έγραψαν ..πολιτικό μανιφέστο.



Ρόλο "ιδεολογικής εκπαίδευσης και κατήχησης νέων μελών του κόμματος"  αποδίδουν οι δυο ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου σε βάρος του βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου και αυτό το θεωρούν "αδίκημα" και του ζητούν να απολογηθεί!
Γράφει, δε, το κατηγορητήριο:
"Εσύ δε, αφού εντάχθηκες στην παραπάνω οργάνωση, ανελισσόμενος, σου ανατέθηκε ο σημαίνων ρόλος της ιδεολογικής εκπαίδευσης και κατήχησης νέων μελών της οργάνωσης καθώς και των «νεοσύλλεκτων» μελών των «Ταγμάτων Εφόδου», ενώ παράλληλα είχες και την ευθύνη των κινητοποιήσεων αυτών (με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, κ.λπ) προκειμένου αυτά να παρέμβουν στις προαποφασισμένες δράσεις – επιθέσεις της οργάνωσης, ενώ, εξάλλου, συμμετείχες, ως επικεφαλής με ρόλο επιθεωρητή και σε «ομάδες ελέγχου», επιφορτισμένες (κατά το σχεδιασμό της οργάνωσης) σε έλεγχο της νομιμότητας σε διάφορα επίπεδα της κοινωνικής ζωής (νομιμότητα αδειών μικροπωλητών στη Ραφήνα, συμμετοχή αλλοδαπών παιδιών σε νηπιαγωγεία, κ.λ.π).
Παράλληλα, ήσουν επικεφαλής των «πυρήνων» της οργάνωσης στο νομό Μαγνησίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, στον οποίο αναφέρονται οι «πυρηνάρχες» και εκτελούν απαρέγκλιτα τις εντολές σου, με καθετοποιημένη διαδικασία εντολών, εποπτείας και λογοδοσίας.
Λόγω δε των ως άνω θέσεων στην οργάνωση αλλά και ως βουλευτής επικεφαλής, από κοινού με άλλους, του σκληρού επιχειρησιακού πυρήνα της οργάνωσης, αναφερόμενος απευθείας στον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο διευθύνεις την οργάνωση, μετέχοντας και δίνοντας εντολές ή εγκρίνοντας σχετικές δράσεις – επιθέσεις με τις οποίες η εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» εμφανίζεται διαπράττοντας τα προαναφερόμενα εγκλήματα αλλά και άλλα, ότι δήθεν εκφυλίζει τους θεσμούς της χώρας και «υποκαθιστά' τις νόμιμες αρχές του κράτους και της αυτοδιοίκησης (αρμόδιες για την τήρηση της τάξεως και της ασφάλειας, τον έλεγχο της νομιμότητας, την άσκηση εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας, τη θεσμική διενέργεια εκδηλώσεων σε ιστορικές επετείους και εορτές, κ.λπ) προβαίνοντας, μεταξύ άλλων, σε βίαιες και ρατσιστικού περιεχομένου επιθέσεις σε βάρος ημεδαπών, στοχοποιημένων ως ατόμων διαφορετικών πολιτικών, ιδεολογικών κ.λπ. Αντιλήψεων, ξένων μεταναστών, ρομά και γενικά όσων δεν ανήκουν στη «λαϊκή ενότητα της φυλής» σε ολόκληρη την Ελλάδα".
Ο Π. Ηλιόπουλος, όπως και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ε. Μπούκουρας και Π. Γερμενής πήραν προθεσμία να απολογηθούν στις δυο ανακρίτριες για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση για τις 7 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...