Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται μεγάλος σεισμός .



Για αυτό δεν θέλει την κυβερνήσει ο ..Τσίπρας. Μαλάκας είναι ; Να του έρθει κανένα… ταβάνι στο κεφάλι; Μάλλον το γνωρίζει, και ελπίζει μαζί με τους..σοβάδες, να πέσει και ο ..Σαμαράς.

Έσπασαν καρδιές από τον πρόσφατο σεισμό στην Κρήτη, που βρήκε τους κατοίκους της μεγαλονήσου απροετοίμαστους… Το μέγεθος της σεισμικής δόνησης, 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, από μόνο του προκαλεί τρόμο, καθώς εάν το εστιακό βάθος ήταν μικρότερο, τότε ίσως να μιλάγαμε διαφορετικά σήμερα…

Και αναφερόμαστε σε ανυπολόγιστες ζημιές, όπως μας έχει δείξει και η προϊστορία… Τι μέλλει γενέσθαι;
Δυστυχώς τα νέα που έρχονται από το εξωτερικό δεν είναι και τόσο καλά, διότι ένα από τα κορυφαία  Ινστιτούτα παγκοσμίως στην πρόβλεψη σεισμών, προειδοποιεί για έναν ακόμη πολύ μεγάλο σεισμό στη χώρα μας.
Και αν γελάτε διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, δείτε την με ακρίβεια ανατριχιαστική πρόβλεψη του ίδιου Ινστιτούτου για τον πρόσφατο σεισμό της Κρήτης:
Η ανακοίνωση της σεισμικής δόνησης, έγινε δύο ημέρες πριν και μάλιστα με απόλυτη ακρίβεια ως προς το μέγεθός της!!!
Η νέα πρόβλεψη λοιπόν, η οποία δεν πρέπει να περάσει στα… ψιλά, αναφέρει ότι επίκειται μεγάλος σεισμός στη χώρα μας και μάλιστα πάνω από 6,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ! Και μία ακόμη… λεπτομέρεια: Το Ινστιτούτο για το οποίο μιλάμε, προέβλεψε με απόλυτη ακρίβεια και τον χθεσινό σεισμό στις Φιλιππίνες…!
Πηγή: briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...