Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο ..Ταγματάρχης πλήρωσε την κόντρα Δενδια-Αβραμόπουλου.



Συνελήφθη παράνομα από την αντιτρομοκρατικη και όχι την στρατονομία  διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτων για ... κάτι κυνηγετικά όπλα που οι άδειές τους είχαν λήξει (άρα γνώριζαν οι αρχές ότι είχε αυτά τα δύο όπλα, άσχετο αν είχαν δεν είχαν ανανεωθεί οι άδειες) και δύο συλλεκτικά πιστόλια που βρίσκονταν μέσα στον φοριαμό του στο στρατόπεδο.

Ο συγκεκριμένος ήταν διοικητής στον Λόχο Στρατηγείου της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Δηλαδή, είχε ανάγκη δυο πιστόλια και δυο κυνηγετικά όταν είχε στην διάθεσή του ολόκληρες μονάδες πυροβολικού και τεθωρακισμένων (LEO1A5, M113), αντιαρματικών  κλπ; Γελοία πράγματα από μόνα τους...

Οι Πεζοναύτες αποτελούν την πιο "σκληροτράχηλη" και επίλεκτη μονάδα του ΕΣ, πλην των ειδικών δυνάμεων, λόγω των πολλαπλών καθηκόντων που αναλαμβάνει.

Οι λόγοι της δίωξης ήταν καθαρά επίδειξη ισχύος από τον μη ακροδεξιό ΔΕΝΔΙΑ στον εσωκομματικό αντίπαλός του δελφίνο Αβραμόπουλο,
αφού και οι δύο εμφανίζονται ως "δελφίνοι" στην μετά Σαμαρά εποχή που πλησιάζει με γοργά βήματα.
Μην ξεχνάμε ότι το ΓΕΕΘΑ είχε ολοκληρώσει έρευνα σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε κανενός είδους "διείσδυση" με την έννοια της παράνομης πράξης του Λαϊκού Συνδέσμου στις Ένοπλες Δυνάμεις. Άρα εκτίθεται και το ΓΕΕΘΑ, αλλά πάνω απ'όλα εκτίθεται ο Δ. Αβραμόπουλος ή καλύτερα γίνεται προσπάθεια να εκτεθεί...

Παρατίθεται το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη χθες (21.11.2013), σε περιοχή της Μαγνησίας, 51χρονος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Bρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-πιστόλι CZ των 9 mm, χωρίς γεμιστήρα
-πιστόλι BAYARD των 7,65 με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια
-πιστόλι φωτοβολίδων τύπου στυλό
-γεμιστήρες και θήκες που περιείχαν συνολικά 167 φυσίγγια
-δεκατέσσερα φυσίγγια των 9 mm
-δύο κυνηγετικά όπλα (καραμπίνα και δίκαννο), οι άδειες των οποίων είχαν λήξει
-συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (tazer)
-μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ
-κυνηγετικό μαχαίρι
-τρεις ξιφολόγχες
-τριάντα τρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
-DVD μέσα σε θήκη, με εντυπωμένες εικόνες της Χρυσής Αυγής
-διάφορα αντικείμενα, όπως πόστερ – κούπες – κανάτες – πετσέτα – αναπτήρες με το έμβλημα της 21ης Απριλίου, ενώ σε μερικά από αυτά αναγράφεται «Χρυσή Αυγή Κρήτης»
-καπέλο τύπου τζόκεϋ, με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής
-δέκα βιβλία με ναζιστικό περιεχόμενο (ποιός το ορίζει αυτό; Όλοι μπορούν να διαβάζουν ότι θέλουν)
-φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
-δύο κινητά τηλέφωνα.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος την σκευωρία που έχει στηθεί στην υπόθεση και την προσπάθεια εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων. Από πότε κηρύχτηκε παράνομη η χρυσή αυγή, και από πότε η αντιτρομοκρατική ελέγχει φωριαμούς σε στρατόπεδα;

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιβεβαιώνετε ότι είχε απόλυτη άγνοια για το θέμα του αξιωματικού που συνελήφθη από την ... αντιτρομοκρατική.  Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τη σύλληψη Αξιωματικού του Στρατού Ξηράς με την κατηγορία παράνομης κατοχής οπλισμού, είναι παρά πολύ προσεκτική και κρατά σαφείς αποστάσεις από την διθυραμβική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένει το τελικό πόρισμα της αστυνομικής έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, και για την οποία έχει ήδη ενημερωθεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Ήδη δόθηκαν οδηγίες να επιληφθεί άμεσα η Στρατιωτική Δικαιοσύνη προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της».
Δηλαδή η σύλληψη, ξαναλέμε  είναι παράνομη αφού αρμόδια είναι η Στρατονομία και η στρατιωτική δικαιοσύνη και όχι η αντιτρομοκρατική.
Επρεπε να είχε ενημερωθεί και η στρατιωτική δικαιοσύνη κι οπωσδήποτε να παρίσταται στρατιωτικός εισαγγελέας στην σύλληψή του!
Κάτι που δεν συνέβη, άρα η σύλληψη είναι παράνομη!



Τους... όρχεις τού Ταγματάρχου έλαβε εν τέλει ο Δένδιας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...