Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

29 χειριστές πλυντηρίων θα…συνιστούν… Ξηρό




Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 05:55 στην οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα Ελλάδας, ύστερα από δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, για παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά μάλλον για να καλωσορίσουν την Μερκελ που έρχεται αύριο.  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος τηλεφώνησε στις 05:10 στην ιστοσελίδα "Ζούγκλα" και στις 05:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών, και είπε: "Ανάμεσα στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, υπάρχει αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά, που θα εκραγεί σε 45 λεπτά".

Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πράγματι εντοπίστηκε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο ΙΧ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν έγκαιρα εργαζόμενους, κυρίως άνδρες security, και απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα για να μην υπάρξουν θύματα.
Ο οδηγός του Ι.Χ. το άφησε ξεκλείδωτο τα ξημερώματα της Πέμπτης και απομακρύνθηκε τρέχοντας. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε μία μοτοσικλέτα, η οποία τον ακολουθούσε μέχρι να σταθμεύσει το αυτοκίνητο.

Μέσα στην τράπεζα υπήρχαν δύο φύλακες, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν. Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί μόνο υλικές ζημιές, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, ωστόσο οι εικόνες δεν είναι καθαρές, καθώς εκείνη την ώρα επικρατούσε σκοτάδι.

Ως συνήθως θα έχουμε από όλους τις γνωστές δηλώσεις περι δημοκρατίας που δεν εκβιάζετε περί του αποτροπιασμού τους για την ..αντιτουριστικη πράξη και άλλα γραφικά. Πάντως δεν είναι λίγοι όσοι εδώ και ώρα κάνουν λόγο για “ύποπτη πρακτόρικη επίθεση και μεθοδολογία που σκοπό έχει να αλλάξει την ατζέντα εν όψει της επίσκεψης της Μέρκελ και μετά τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη”. Κάτι που πάντα διέψευδαν τα αντάρτικα πόλης μετά τις προκηρύξεις.










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟ-ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...