Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πολύ σφιχτό το αγκάλιασμα της υποτίθεται δικαιοσύνης και της προδοτικής κυβέρνησης. Δεν μας σώνει ΤΙΠΟΤΑ.



Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του τρισάθλιου πρώην γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου ενώπιον της εισαγγελέως εσωτερικής ποινικής δίωξης, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Καλλιόπης Νταγιάντα, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων  με τη μαγνητοσκόπηση της επίμαχης συνομιλίας, από τον Ηλία Κασιδιάρη.
Βγαίνοντας δήλωσε στους δημοσιογράφους «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ»……. διότι κρατώ από τους όρχεις τον Σαμαρά. Όλη την βρώμικη δουλειά την έκανα ΕΓΩ.  
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στο πλαίσιο της έρευνας, αναμένεται  να ζητηθεί και η άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της καταγραφής που αποκάλυψε όλη την βρωμιά . 
Το ότι ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης παραδέχτηκε ότι εισαγγελείς προφυλακίζουν ανθρώπους χωρίς στοιχεία, κατόπιν υποδείξεων των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως δεν τον απασχολεί καθόλου. Το ότι είπε τον Σαμαρά Μαλάκα και τόσα άλλα δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η εξύβριση πρωθυπουργού. Ο τύπος παραβίασε τον μισό ποινικό κώδικα και κλήθηκε σαν μάρτυς.  Κράτος δικαίου, ανεξάρτητη δικαιοσύνη και λοιπά παραμύθια.
Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος προσήλθε στην εισαγγελία μόνος και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. 
Η εισαγγελέας έχει ζητήσει ήδη με έγγραφό της από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο, που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα αφήσει την υπόθεση Μπαλτάκου να γίνει πλυντήριο της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, νομίζοντας ότι έτσι θα καθαρίσει από την ποιο πρόστυχη πολιτική  ενέργεια των τελευταίων ετών .
Γ.Γ μιας κυβέρνησης να καθυβρίζει τον πρωθυπουργό του και υπουργούς, και να τα κάνει πλακάκια με τους δήθεν εχθρούς του.

 

Ξαναδείτε  To τρομακτικό βίντεο που δείχνει τις …σχέσεις.




Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ….«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» είπε ο Τάκης Μπαλτάκος όταν του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις αμέσως μετά την κατάθεσή του. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης περιορίστηκε να πει πως : «Ότι είπα στο βίντεο ήταν ήδη δημοσιευμένο ή μη ορθό. Δεν τους έδινα πληροφορίες (σ.σ. στη Χρυσή Αυγή), έλεγα πράγματα ήδη γνωστά ή μη ορθά» και «δεν γνώριζα ότι υπήρχε βιντεοσκόπηση. Πριν από περίπου έξι μήνες συναντηθήκαμε στο δικό μου γραφείο, δεν έγινε με μυστικότητα η συνάντηση, έγινε με ανοιχτές πόρτες. Η βιντεοσκόπηση έγινε από τον Κασιδιάρη» χωρίς να μπορέσει να δικαιολογήσει την οικειότητα του με τον Χρυσαυγίτη Βουλευτή, τις ύβρεις του προς τον πρωθυπουργό και τις αναφορές του περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στο έργο της δικαιοσύνης.
Ο Τάκης Μπαλτάκος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι τυφλή απέναντι σε ένα κόμμα του 7%, τα έλεγα αυτά για να τους προσεγγίσω. Αυτοβούλως το έκανα» ενώ σε ερώτηση ποιον ενημέρωνε για τις κινήσεις του αυτές απάντησε: «Κανέναν. Εκπροσωπούσα την κυβέρνηση, υπήρχαν και περιπτώσεις που έπρεπε να ενημερώσω».
Δηλαδή είναι γνωστό ότι ο Σαμαράς είναι …μαλάκας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...