Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Καμία πόλη δεν θα ανεχόταν αυτόν τον …ανιδιοτελισμό .



Υπάρχουν και όρια .Πως μπορείς να ανεχτείς ότι την σημερινή εποχή υπάρχει δήμαρχος που ζει σε δυαράκι με …την τουαλέτα εκτός οικίας;  Πως μπορείς να ανεχτείς ότι τα παιδιά του μεγάλωσαν σε δωμάτιο με 2οροφο κρεβάτι που υπάρχει ακόμα; Πως μπορείς να ανεχτείς ότι αναγκάστηκε να πάρει δάνειο για το συντηρήσει να μην καταρρεύσει;  Πως μπορείς να ανεχτείς ότι δεν έβαλε το παιδί του στο δημόσιο, και αναγκάζετε το παιδάκι να κάνει τον… καφετζή;  Πως μπορείς να ανεχτείς ότι  και οι 3 λογαριασμοί του δημάρχου ένας στην Αγροτική Τράπεζα με 183 ευρώ ουσιαστικά ανενεργός, ένας δεύτερος στην Τράπεζα Κύπρου που δεν είχε ούτε ευρώ και ένας στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο που δεν γνώριζε ο ίδιος ότι υπάρχει.


Πρέπει να είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που ζει κάτω υπό τέτοιες συνθήκες την στιγμή που άλλοι θησαυρίζουν ..
Εμείς προτείνουμε στους Ηρακλειώτες εάν τους έχει μείνει ακόμη αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, να διεξάγουν αμέσως ένα έρανο για τον Δήμαρχο τους, διότι αυτό που συμβαίνει στην πλούσια κατά τα άλλα πόλη τους, είναι Απαράδεκτο. Στο κάτω-κάτω έχει υπηρετήσει πιστά την πόλη τους για πολλά χρόνια. Ας του κάνουν ένα δώρο τώρα στα ..τελευταία του για να σταματήσει να διαβιεί σε τέτοιες απάνθρωπες για τοπικό άρχοντα συνθήκες.   
Νηστικός δήμαρχος δεν χορεύει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια τραπεζα να καταθεσουμε?Μας εχει παρει το κλαμα,δεν θελουμε τετοια δραματα...Οπως επισης να μας πει ο Γιαννοεχωμπαρ τα χρηματα απο την εκμεταλλευση του αιγιαλου σε ποιο κωδικο κατατιθενται αφου δεν αποδιδονται στην κτηματικη υπηρεσια.

Ανώνυμος είπε...

180.000 ευρώ δάνειο για δυάρι με καμπινέ εκτός? Χρυσή λεκάνη έβαλε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...