Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ιδου γιατί έγινε υπουργός ο ακροδεξιός Βορίδης



Στην ανάγκη ένταξης στο νομοθετικό οπλοστάσιο της χώρας ρύθμισης όπου θα ποινικοποιεί την άρνηση του ολοκαυτώματος, αναφέρεται σε συνέντευξή του στο Έθνος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.
Ειδικότερα για το τελευταίο ο  Βορίδης σημειώνει ότι η ΝΔ ουδέποτε προέβαλε δομική αντίρρηση ή αντίρρηση αρχής, αλλά επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα... έχει επαρκή αντιρατσιστική νομοθεσία και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έχει προταθεί ουσιαστικά «βελτιώνει σε ορισμένα σημεία την ήδη υφισταμένη νομοθεσία», εκτός βέβαια από την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος για την οποία λέει ότι είναι η «πραγματικά προστιθέμενη αξία» στο νομικό οπλοστάσιο της χώρας. Μάλιστα ο κ. Βορίδης, αναγνωρίζοντας, όπως παραδέχεται, νομοθετικό κενό σημειώνει ότι η ποινικοποίηση μπορεί να γίνει και μονομερώς, δηλαδή με αυτοτελή ρύθμιση χωρίς απαραίτητα να είναι ενταγμένη σε ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Κυρίες και κύριοι ο κ.Βορίδης... xyzcontagion.wordpress.com/2011/11/12/mak

Όλα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Έλληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ, το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Έτσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπέν δεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία με μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη. Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στον πρόεδρο Λεπέν και στο Front National για μία Ευρώπη χωρίς μετανάστευση, χωρίς τρομοκρατία, κοντά στον πολιτισμό και στις παραδόσεις της, για την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών.


Ας μην ξεχνάμε και την αμφισβήτηση της αυθεντικότητας του ημερολογίου της Άννας Φρανκ, όπως και ότι δεν ξέρει αν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι αυθεντικά – συνέντευξη του 2002.

Διαβάστε το άρθρο του Αλέκου Ράπτη στο agon.gr.

Και το Ο ΓΝΩΣΤΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ κ.ΒΟΡΙΔΗΣ



Εμείς το ξαναλέμε .Είναι ο ποιο επικίνδυνος  πολιτικός για την χώρα, και για αυτό τον λόγο τον στηρίζουν ασύστολα τα ξένα κέντρα. Εάν το έχει μείνει μια σταλιά ελληνικό φιλότιμο και αντρειά του Καρατζαφέρη, ας βγει να πει ποιοι του τον επέβαλαν, για να τον βάλει στο πολιτικό παιχνίδι . Διαφορετικά θα τον πολεμούμε μέχρι τελικής πτώσεως, και πολιτικής ταπείνωσης του. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτού του παλιοπούστη πρέπει να αποκαλύψουμε πλήρως τον ρόλο του, αφού εξαπάτησε μια μερίδα αγνών πατριωτών, και εξαργύρωσε ο άθλιος την ψήφο τους στον σιωνισμό. Έχεις δίκιο ixnos όταν λες ότι πρόκειται περί επικίνδυνου ψευτοπολιτικού.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ .
ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ..ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι μόνο τι παθαίνουν οι προδότες-"συνεργάτες" (αυτοί της ΝΔ ούτε συνεργάτες είναι, τουλάχιστον οι χαφιέδες στην κατοχή είχαν μια "αξιοπρέπεια" και "βαθμό" από του ΝΑΖΙ). Το θέμα είναι πως δεν θα επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον που εμφανίζονται άτομα να κινούνται στον πατριωτικό χώρο, ομιλούν περί χριστιανοσύνης και εκκλησίας, ρίχνουν εθνικιστικές κορώνες αλλά στο τέλος είναι οι μεγαλύτεροι προδότες. Αυτοί οι δοσίλογοι που εκτελέστηκαν στην κατοχή ήταν λίγοι αφού άλλοι την γλίτωσαν και σήμερα βλέπουμε τους απογόνους τους (βλέπε Καψήδες, Πικραμμένους) στην πολιτική ζωή. Τότε μετά την λήξη της κατοχής ξεκίνησε ο εμφύλιος και οι προδότες "ξεπλύθηκαν" παίζοντας το εθνικιστικό χαρτί και υβρίζοντας τους κομμουνιστές (που ήταν σαφώς και εκείνοι εγκληματίες). Σήμερα τέτοια δικαιολογία δεν υπάρχει. Πρέπει να καθαρίσουμε τους φαινομενικά εθνικιστές. Και δεν θα τους αφήσουμε να περάσουν στη λήθη της ιστορίας. ΟΧΙ!! Αυτό θα είναι το λάθος, γιατί έτσι θα επανέλθουν οι απογόνοι τους και με διαφορετικά ονόματα κομμάτων, όπως έγινε με τον Εθνικό συναγερμό. Θα πρέπει να τους μνημονεύουμε διαρκώς για το ποιοι ήταν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...