Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ρε κοροιδάρα Μαρινάκη ..η..Ε.Υ.Π έχει και… αναγνώριση φωνής.



Πριν λίγες μέρες ο Σκαι αποκάλυψε δικαστικά έγγραφα και συγκεκριμένα βούλευμα για τον Μαρινακη. Αυτό που δεν «είδαν» πολλοί όμως είναι, ότι η Ε.ΥΠ έχει μηχανήματα αναγνώρισης φωνής και ίσως δεν το γνώριζε και το λαμόγιο. Έτσι τον έπιασαν στον ύπνο, όπως εξάλλου γράφουν τα έγγραφα που μπορείτε να δείτε παρακάτω ειδικά στο μέρος δεύτερο. .

Σάλος λοιπόν έχει προκληθεί από το βούλευμα της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως προκύπτει από το εισαγγελικό έγγραφο, η δράση της εγκληματικής οργάνωσης άρχιζε από τον έλεγχο των διαιτητών, προκειμένου να εξασφαλίζονται ευνοϊκά αποτελέσματα για την ομάδα του Πειραιά.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση επηρεασμού των διαιτητών από το κύκλωμα είναι αυτή του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που είδε το φούρνο του στην Καλαμάτα να γίνεται συντρίμμια γιατί, όπως αναφέρει σε ένορκη κατάθεσή του, δεν υπέκυψε στις πιέσεις παραγόντων της ΕΠΟ να σφυρίξει υπέρ του Ολυμπιακού σε αγώνα με την Ξάνθη με αποτέλεσμα να χάσει ο Ολυμπιακός.

Δυο φορές χαστούκισε ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης τον δημοσιογράφο Γιώργο Ταμπακόπουλο σε εστιατόριο του Χαλανδρίου όπως ο ίδιος κατέθεσε, απειλές σε βάρος της ζωής του δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού ο Αντώνης Καρπετόπουλος, θύμα κουκουλοφόρων έπεσε και ο δημοσιογράφος Νίκος Βασιλαράς, ο οποίος μάλιστα αμέσως μετά με εντολή Μαρινάκη, όπως αναφέρεται στο βούλευμα, απολύθηκε από το μέσο που εργαζόταν.


Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δικαστικό έγγραφο:

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...