Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Πάνε και οι λιγνίτες



ΕΚΑΤΟ  ευρώ θα φτάσει η…. κιλοβατώρα .
Με ονομαστική ψηφοφορία, που προκάλεσε ο Συριζα που μας δουλεύει άγρια επί της αρχής και επί των άρθρων εγκρίθηκε από το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ. Υπέρ ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές.
“Παρών” δήλωσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, o οποίος ωστόσο, μέχρι χθες και σε μια… κρίση πολιτικής “ανδρείας” δήλωνε πως θα καταψηφίσει το Νομοσχέδιο. Ωστόσο, όπως τελικά αποδείχθηκε, δεν επρόκειτο για τίποτε περισσότερο από μια κοινή… άσκηση θάρρους… 
Από την ψηφοφορία απουσίασε η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία αντικαταστάθηκε την τελευταία στιγμή από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Απουσίασαν επίσης οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 98 Βουλευτές, εκ των οποίων οι 51 ψήφισαν υπέρ, 46 κατά και 1 παρών.
Για να μας δουλέψουν ποιο πολύ λένε ότι σύσσωμη  η Αντιπολίτευση και Ελληνικός Λαός ζητάνε τώρα από τον γλάστρο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να μην υπογράψει το ψηφισθέν Νομοσχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ.

Η Παπαρήγα αναλύει τον ημιτελικό του Μουντιάλ στη Βουλή και «τρελαίνεται»:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...