Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Είπαμε ..θα μπουν όλοι μέσα. Τέλεια και παύλα.



Ακόμη και γιατί στραβοκατούρησαν ..χωρίς άδεια. Είναι υποχρέωση που απορρέει από το …μνημόνιο. Διαφορετικά …δεν θα πάρουμε την δόση μας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο ένατος βουλευτής  της Χρυσης Αυγης, που κρίθηκε προφυλακιστέος  και σύμφωνα με τον συνήγορό του, Νίκο Αντωνιάδη, εντός πέντε ημερών θα προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης με σκοπό το δικαστικό συμβούλιο να άρει την κράτησή του... Δικαστικό έγκλημα χαρακτήρισε την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιαρη ο δικηγόρος του Νίκος Αντωνιάδης υποστηρίζοντας ότι η απόφαση ελήφθη με εντολή άνωθεν.
Παράλληλα είπε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν προετοιμασμένος καθώς περίμενε ότι θα προφυλακιστεί ενώ χαρακτήρισε φαιδρή την κατηγορία για εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.
«O βουλευτής της ΧΑ είχε αφεθεί ελεύθερος για την βασική πράξη και προφυλακίστηκε για δύο όπλα τα οποία είχαν την ταυτότητά του. Αντιλαμβάνεστε την φαιδρότητα της κατηγορίας, η οποία διατυπώθηκε ώστε να υπάρξει η δικονομική δυνατότητα για να προφυλακιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης», τόνισε.

 Αναφερόμενος στην αντίδραση Κασιδιάρη ο συνήγορός του υποστήριξε ότι το περίμενε λέγοντας χαρακτηριστικά « τον προφυλάκισαν για να του κλείσουν το στόμα», ενω επέκρινε    τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο που δεν υπέβαλε καμιά ερώτηση αλλά τάχθηκε υπέρ της κράτησης. 
Όπως είπε, «παρακολουθούσε την ανάκριση κοιτώντας το ταβάνι» και αναρωτήθηκε αν «ο εισαγγελικός λειτουργός ήδη είχε λάβει την απόφασή του πριν την απολογία». «Ενδεχομένως η στάση του κ. Ντογιάκου να αφορά άλλη επιστήμη», πρόσθεσε ο  Αντωνιάδης.






Έχουν επιβληθεί ποινές σε 16 βουλευτές του κόμματος.
Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή, ποιο είναι;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...