Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Της ..πουτ@νας το κάγκελο γίνετε στο μπουρδέλο τη ΔΕΙΜΑΡ.



Την αποχώρηση της βουλευτού Κατερίνας Μάρκου και τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού, διαδέχεται μια τρίτη ηχηρή απώλεια για τη ΔΕΙΜΑΡ. Υπέβαλε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος-κίνηση που, ουσιαστικά, ισοδυναμεί με αποχώρησή του, ο μέχρι προ μηνών εκπρόσωπος Τύπου της , και γκόμενος της Αλεξίας  Μπακογιάννη  Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνδέεται με στενή προσωπική και πολιτική φιλία με το νούμερο τον Ψαριανό.
Στην επιστολή του προς τον γραμματέα της ΔΕΙΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο ο τέως εκπρόσωπος Τύπου  , ασκεί έντονη κριτική λέγοντας ότι «το κόμμα παίρνει διαζύγιο από τα στελέχη που το ίδρυσαν» και αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η ΔΗΜΑΡ έφτασε στο 1,23% ακριβώς επειδή ακολούθησε μια γραμμή, την οποία εδώ και και λίγες εβδομάδες έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Αναρωτιέμαι τώρα ποια γραμμή ακολουθεί η ΔΕΙΜΑΡ; Μήπως αυτή που εδώ και ένα χρόνο ο Γρηγόρης και πολλοί άλλοι διεκδικούσαμε; Θεωρώ αδιανόητο να διαγράφεται ένας βουλευτής, ο οποίος έχει δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό».
Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι ήλπιζε πως «η όποια αλλαγή γραμμής, θα συνδυαζόταν και με γενναίο άνοιγμα προς τους ανθρώπους που εδώ και ένα χρόνο έχουν λοιδορηθεί, επειδή έλεγαν αυτά ακριβώς που τώρα προσπαθεί να πει η ΔΕΙΜΑΡ. Διαπιστώνω ακριβώς το ανάποδο με τη διαγραφή του Ψαριανού».




ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...