Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Χασίσι ήπιε και…. η θεά.



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Τουρισμού, με θέμα το συντονισμό των ενεργειών σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις που υπάρχουν, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν.
Μετά τη συνάντηση η υπουργός Τουρισμού δήλωσε:
«Το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, πάντα σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και τις διπλωματικές αρχές μας στη Μόσχα, διαχειρίζονται με υπευθυνότητα το θέμα που έχει προκύψει με το ρωσικό τουριστικό γραφείο.
Στην υπόθεση αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ελληνική τουριστική αγορά, διασφαλίζοντας μέχρι στιγμής τη διαμονή των τουριστών αλλά και τις ροές επιστροφής τους.
Η Ρωσία ήταν και είναι για την Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική τουριστική αγορά με άριστες διμερείς σχέσεις.
Ο ελληνικός τουρισμός και σε αυτή την περίπτωση, επιδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ωριμότητας που τον διακρίνει».
Γιατί βιάζεσαι θεια Όλγα ; Aυτό ήταν μόνο η αρχή. Έπονται και άλλες πτωχεύσεις. Όσο για το….. «Η Ρωσία ήταν και είναι για την Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική τουριστική αγορά με άριστες διμερείς σχέσεις» Μόνο… γέλια μπορεί να φέρει. Είναι γνωστό το μίσος σου για οτιδήποτε ρωσικό. Δυο φορές φέτος τους γέλασες και τους έστησες ξεδιάντροπα.  


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΓΑ ΜΟΥ ΟΛΓΑΡΑ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΜΕΤΑ !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...