Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης .



Δείτε η διαβάστε την ομιλία του Τσίπρα και αποφασίστε τι θα ψηφίσετε.

Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι και πάλι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η παρουσία μου εδώ είναι ουσιαστική.
Βρίσκομαι απέναντί σας για να πω αλήθειες και να δεσμευτώ απέναντί στον Ελληνικό λαό, σ’ ένα σχέδιο ελπίδας, προοπτικής και δικαιοσύνης για την έξοδο από τη κρίση.
Ορίζοντας τις βασικές συντεταγμένες της νέας, μεταμνημονιακής πορείας του τόπου.
Δίνοντας συγκεκριμένο ρεαλιστικό και κοστολογημένο προγραμματικό περιεχόμενο στις βασικές αξίες και αρχές της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ:
Στην κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ισότητα, στο κράτος δικαίου, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, στην οικονομική ασφάλεια και την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών.

Φίλες και φίλοι,
Μας αφήνει αδιάφορους η παλαιοκομματική εθιμοτυπία των φθινοπωρινών υποσχέσεων στους Θεσσαλονικείς, οι οποίες ξεχνιούνται μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο του εκάστοτε Πρωθυπουργού για την Αθήνα.
Γνωρίζουμε τα χρόνια προβλήματα αυτής της πόλης, έχουμε βασανιστεί αρκετά για να βρούμε τις λύσεις τους.
Για το πως θα απελευθερωθεί η δυναμική της Θεσσαλονίκης – που την πνίγει ο υδροκεφαλισμός και η εσωστρέφεια του συγκεντρωτικού και διαπλεκόμενου κράτους.
Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να αναλάβει στην αναγκαία διαβαλκανική συνεργασία και τη βαλκανική υπανάπτυξη, ιδιαίτερα στους τομείς του πολιτισμού, της οικονομίας και του περιβάλλοντος.
Πόσο δε μάλλον στις μέρες μας, όπου σε ένα περιβάλλον διεθνούς αναστάτωσης, αβεβαιότητας και ρευστότητας, έχουμε ανάγκη η Θεσσαλονίκη, η Βόρειος Ελλάδα να γίνει το επίκεντρο ενός νέου περιφερειακού πόλου συνανάπτυξης και σταθερότητας, μακριά από τις παρωχημένες εθνικιστικές ιδεοληπτικές συμπεριφορές που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τα Βαλκάνια στο πρόσφατο παρελθόν.
Σ’ ένα τέτοιο διεθνή περίγυρο, η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να συμπεριφέρεται ως υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη, αλλά με ρόλο αξιόπιστου συνομιλητή διεθνώς.
Όχι τελευταίου τροχού της άμαξας, παρακολουθητή των εξελίξεων…..

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 

Μάζευαν λεφτά για να εξαγοράσουν βουλευτές

Στον χλιδάτο γάμο Κόκκαλη-Μαρτίνου!
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παύση επ' αόριστον, των πλειστηριασμών ... ...Α' κατοικίας, ως 300.000 ευρώ.
-751 ευρώ ο ΚΑΤΏΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΌΣ
-84 δόσεις στην εφορία
-ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΚΡΆΤΗΣΗΣ για οφειλές στο Δημόσιο...
Μπαίνοντας στην ουσία του οικονομικού προγράμματος του κόμματος του, ο σιγουρα επομενος προθυπουργος Αλέξης Τσίπρας μίλησε για 300.000 θέσεις εργασίας και κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ.
Για τους πλειστηριασμούς, υπογράμμισε πως...θα υπάρξει παύση επ' αόριστον για την πρώτη κατοικία, αξίας ως 300.000 ευρώ.
Μίλησε επίσης για ανατροπή στις φορολογικές ρυθμίσεις, για 84 δόσεις, για ποσά που θα εκκαθαριστούν με βάση την οικονομική δυνατότητα των οφειλετών και για κατάργηση της κράτησης για οφειλές προς το Δημόσιο.
Για τα κόκκινα δάνεια, η κυβέρνηση του είπε, πως, θα προχωρήσει στη διαγραφή του χρέους των πολιτών, που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας... Δώρο Χριστουγέννων, ξανά στους συνταξιούχους...
ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα σε 350.000 νοικοκυριά...
O Αλέξης Τσιπρας υποσχέθηκε, πως, θα επαναφέρει το δώρο Χριστουγέννων, για όλους εκείνους που λαμβάνουν σύνταξη μέχρι 700 ευρώ. Επίσης, 350.000 οικογένειές που...
βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, θα έχουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα.
Επίσης, θα υπάρξουν κουπόνια σίτισης για 300.000 ανήμπορους οικονομικά Έλληνες.
Μόνο με αυτά έστειλε τον Σαμαρά αδιάβαστο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ, ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΙ ΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

XAVA NAGKILA AXEL CIPRAS A.E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...