Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο Λυκούδης και αν εγέρασε....Λυκούδης...παραμένει.



Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 9.84 πριν την προσχώρηση του στο ποταμάκι, ο μέγας κολοτούμπας Λυκούδης,  σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου:

-Για την φήμη ότι “Ο Σ. Λυκούδης έχει πάρει το δρόμο του για το Ποτάμι”:

Πρόκειται περί αστείας ιστορίας, γιατί αν ήθελα να πάω στο Ποτάμι θα πήγαινα από την αρχή.
Με τους φίλους του Ποταμιού έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για τη βασική δική μας πολιτική επιδίωξη και την ανασυγκρότηση του χώρου. Ή μάλλον ενδιαφέρεται μ’ έναν  τρόπο που εμένα δεν με πείθει… Αυτός ο χώρος δεν μου είναι εχθρικός, αντιθέτως μου είναι συμπαθής πολιτικά, αλλά δεν ταυτίζομαι, επειδή σε αυτή τη φάση είναι άλλες οι πολιτικές μας επιδιώξεις. Θεωρώ όμως το Ποτάμι αναμφισβήτητο κομμάτι αυτής της προσπάθειας ανασύνταξης αυτού του χώρου. Παρότι ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι δεν το ενδιαφέρει ο χώρος, εγώ θεωρώ ότι οι πολίτες που ψηφίζουν το Ποτάμι του δίνουν το πολιτικό του στίγμα. Και αυτοί οι πολίτες είναι οι πολίτες της ευρύτερης κεντροαριστεράς, είτε θέλει, είτε δεν θέλει κάποιος να το παραδεχθεί.

Τελικά, ένα μήνα μετά ο σπουδαίος και συνεπής πολιτικός άνδρας πήγε στο Ποτάμι. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Καλυτέρα να πήγαινε σε τσίρκο. Εκεί θα αναδεικνύονταν ποιο πολύ, τα ..ακροβατικά προσόντα του.   


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΟΥΔΗΣ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΑ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ. ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΘΑ ΜΑΤΣΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...