Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Βιάζετε να μπει στο ..ελικόπτερο;



Ένα νέο σενάριο "παίζει" στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου.
Εάν ισχύσει αυτό, τότε έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το καλό της χώρας άλλα είναι και πανηλίθιοι πολιτικά , και στο μόνο που είναι καλοί είναι να υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

 Εάν δεν εκλεγεί ΠτΔ με τους 180 μετά από εκλογές, θα έχουμε μετά πάλι εκλογές, τόσο απλά!

Σύμφωνα με σκέψεις ο Α.Σαμαράς πιθανότατα να μην πάει στην 3η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και μετά την 2η, το βράδυ της Τρίτης, να ανακοινώσει την προκήρυξη εκλογών.
Τώρα το πώς θα δικαιολόγηση την απόφαση αυτή την στιγμή που είναι ο πρωταγωνιστής του σλόγκαν εκλογές και μη εκλογή ΠτΔ ίσον καταστροφή της χώρας;  ίσον καταστροφή για την χώρα; To αφήνει στον …Λαζαρίδη.

Όσο για τις εκλογές αυτές θα διεξαχθούν στις 18 Ιανουαρίου του 2015. Τι σημαίνει αυτή η απόφαση του Σαμαρά;

Ότι η τρίτη ψηφοφορία μεταφέρετε στην επομένη βουλή και για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας θα πρέπει να βρεθούν ξανά 180 ψήφοι, που σημαίνει ξανά από την αρχή!

Ο  Σαμαράς εκτιμά ότι είναι πολύ δύσκολο να συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός βουλευτών από το κόμμα που θα έλθει πρώτο, αλλά λογαριάζει χωρίς τον ….ξενοδόχο.

Με την απόφαση του Σαμαρά συμφωνεί και ο Βενιζέλος γιατί η διεξαγωγή των εκλογών στις 18 Ιανουαρίου στερεί από το κόμμα του Παπανδρέου την δυνατότητα πολλών προεκλογικών συγκεντρώσεων ώστε να γίνει γνωστό στο λαό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...