Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Για Μαου-Μαου μας πέρασε ο Βαρδινογιάννης;



Θα πει κάποιος άθλιος πόσοι είναι καμένοι λαθρομετανάστες στα γκαράζ; Πάνω από εκατό και κάτω από διακόσιους; Θα τους κάνουν οι ιταλοί…. κονσέρβα; 

 Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών, στο φλεγόμενο σκάφος επέβαιναν 475 άνθρωποι. Διασώθηκαν 425, δέκα βρέθηκαν νεκροί ενώ αγνοούνται 40, εκ των οποίων οι 32 είναι Έλληνες υπήκοοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στους δέκα νεκρούς επιβάτες περιλαμβάνεται και το όνομα δεύτερου Έλληνα υπηκόου.

-Η εταιρεία γνώριζε τα λάθη και τις παραλείψεις αλλά δεν είχε δώσει την πρέπουσα σημασία;
-Η υπεύθυνη εταιρεία της οικογένειας  Βαρδινογιάννη και του υιού Γιάννη Σήφη Βαρδινογιάννη, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει βγει δημόσια να αναλάβει τις όποιες ευθύνες της αναλογούν; Επειδή πίσω από το κραταιό όνομα έχουν συνηθίσει στην απόλυτη έλλειψη ανάληψης ευθυνών;
Αυτά και άλλα πολλά σε μια υπόθεση με νέους Σφηνιάδες και νέες τραγωδίες.
-Και κάτι ακόμα για τον κ.Σήφη Βαρδινογιάννη που αυτές τις ώρες κοιτάζει τα οικονομικά της εταιρείας του και σε δευτερεύοντα ρόλο υπάρχουν οι ανθρώπινες ζωές: Ύπαρχος που εκτελούσε χρέη Super cargo του πλοίου ήταν έμπιστο πρόσωπο της οικογένειας που γνώριζε τι μπαίνει και τι βγαίνει από το πλοίο; Ναι ή όχι; Τα υπόλοιπα αφορούν το δίκαιο της θάλασσας και θα τα βρει η δικαιοσύνη. Και δεν εννοούμε την ελληνική γιατί έχουμε απολέσει την εμπιστοσύνη τους.

Στους 13 ο συνολικός αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής – Η ιταλική ακτοφυλακή κάνει αναφορά για μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών στο “Norman Atlantic”!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...