Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αποστολόπουλος: o Χαϊκάλης μου ζήτησε να τον ..λαδώσω.



Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης και οι ΑΝΕΛ, παρουσίασε σύμφωνα με πληροφορίες το λαμόγιο Γιώργος Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια των εξηγήσεων που παρείχε στον εισαγγελέα Εφετών Παν. Παναγιωτόπουλο.
Κατά πληροφορίες, ο καταγγελλόμενος και ύποπτος για την τέλεση του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή , υποστηρίζει ότι ουσιαστικά ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε «αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω». Έφτασε δε ένα βήμα παραπέρα αφού φέρεται να ισχυρίστηκε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν όσα λέει, αφού «το βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο». Υπονοεί λοιπόν πως κατέγραφε και εκείνος την συνομιλία και πως διαθέτει σχετικό βίντεο. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως στις εξηγήσεις του είπε ότι σκοπός ήταν να αποδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και συντάκτης του οικονομικού του προγράμματος. Εν ολίγοις ισχυρίζεται πως «παγίδευσε τον Χαϊκάλη για τον καταγγείλει».
Κατά την έξοδό τους από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γ. Αποστολόπουλου, Π. Σαράκης δήλωσε:
«Μετά από κλήση της Εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολοπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητας.
Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης
Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται.
Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».
Τι λένε όμως οι παλαιοί συνεργάτες του Γ. Αποστολόπουλου, μέλη των ΑΝΕΛ, που μπαινόβγαινε στα γραφεία τους επί δύο ολόκληρα χρόνια; Ήταν, αναφέρουν, ένας sui generis τύπος, χαβαλές, με μία Μερτσέντες που την είχε μονίμως παρκαρισμένη κάτω από το κόμμα. Δεν διέθετε ποτέ γραφείο, αλλά όταν του έλεγε κανείς από το κόμμα «πού είναι το γραφείο σου για να πιούμε κανέναν καφέ», έδινε πάντοτε ραντεβού στο «Jimmy's» στη Βουκουρεστίου. Οσοι τον γνώρισαν στους ΑΝΕΛ έμειναν στην αρχή (προτού τον καταλάβουν) εντυπωσιασμένοι από τις γνωριμίες που έλεγε πως είχε με τραπεζίτες Έλληνες και Αμερικανούς, αλλά και με ελληνίδες σελέμπριτι. Πολλές φορές μάλιστα έκανε ότι έπαιρνε τηλέφωνο σε τραπεζίτες και μιλούσε με αυτούς στα αγγλικά για να ακούν όλοι. Ήταν ο σύμβουλος του προέδρου επί χρηματιστηριακών θεμάτων που εισηγήθηκε (εάν το θυμάστε) να φύγει η χώρα από το ευρώ και να συνδεθεί με το... δολάριο.
Όταν ήταν σύμβουλος του Καμμένου έκανε τον «φουλ αντιμνημονιακό» και όταν έφυγε από σύμβουλος έγινε «ultra μνημονιακός».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...