Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Oλοι θέλουν την τρίτη η τα… τρία;



Αναφερόμενος στον στόχο του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό ραντεβού της 25ης Ιανουαρίου ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Ο ρόλος και ο στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι να είναι το τρίτο κόμμα. Να λάβει την τρίτη εντολή. Θα ήταν τραγικό να λάβει την τρίτη εντολή οι εκπρόσωποι του νεοναζισμού και του νεοφασισμού. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να είναι αυτό που θα υπερβεί εκλογικά αυτή την στείρα διπολική δήθεν αντιπαράθεση. Άρα στόχος μας είναι η τρίτη θέση η τρίτη εντολή. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει αυτοδυναμία».

Θεοδωράκης: Στόχος να πάρει το Ποτάμι την “τρίτη εντολή”

Το μεγάλο στοίχημα του Ποταμιού περιέγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας ότι οι επερχόμενες εκλογές πρέπει να αναδείξουν το κόμμα σε τρίτη πολιτική δύναμη.
Είναι μεγάλη η ευθύνη της τρίτης διερευνητικής εντολής στο Ποτάμι. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Για πρώτη φορά ένα κίνημα φρέσκο να κάνει πρόταση διακυβέρνησης στο λαό» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ότι την επόμενη μέρα τις θέσεις ευθύνης δεν θα βρεθούν οι φίλοι και τα στελέχη του Ποταμιού αλλά «οι καλύτεροι, οι πιο θαρραλέοι και οι λογικοί».
Μιλώντας στο Ίδρυμα Κακογιάννη και ανοίγοντας την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Προεκλογικού Αγώνα, παρουσίασε τα βασικά σημεία του προεκλογικού του προγράμματος και είπε απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ «να μας πει τώρα τι στάση θα κρατήσει στη διαπραγμάτευση για το χρέος. Οι άλλοι πήγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Ο Τσίπρας τι θα κάνει;» ενώ επισήμανε ότι «το ευρώ για το Ποτάμι είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν θα βοηθήσουμε να κάνουν εφέ οι πλιατσικολόγοι που θέλουν δραχμή και όχι ευρώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...