Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Δηλαδή το 82% η δεν έχει κανένα πρόβλημα, η είναι μαζοχιστές.



Συντριπτικά υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη τάσσονται οι πολίτες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που έκανε στις τουαλέτες; η εταιρεία Metron Analysis.
Ειδικότερα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το 82% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% υπέρ της δραχμής και ένα 4% δεν απάντησε.
Στο ερώτημα «αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές τι θα ψηφίζατε», το 38,1% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 17,4% …ΝουΔουλα.
Ληστεύει εκκλησία ο Αλέξης Τσίπρας με αντίπαλο την χαζοΝΔ του Σαμαρά. O σημερινός αρχηγός της ΝΔ είναι ο καλύτερος πελάτης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην τρίτη θέση εμφανίζεται «Το Ποτάμι» του Μπόμπολα με 6,3% και ακολουθούν η πετσοκομμένη Χρυσή Αυγή με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,2%, το ΠΑΣΟΚ με 3,6%, οι… Ανεξάρτητοι Έλληνες που πρέπει να «θαφτούν» δημοκοπικά  με 3,2%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,5%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, ενώ «Άλλο Κόμμα» απαντά το 2,8% των ερωτηθέντων, «Άκυρο/Λευκό» το 5,1%, «Αποχή» το 4,9%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 4,8% των ερωτηθέντων και 1,7% δεν απάντησε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο μπαρμπαργιωργης του λαοσ που βρισκεται ?με την ουρα στα σκελια!κριμα μας ειχε ταξει οτι θα γινει και πρωθυπουργος ο αρπαχτρας.Μαυρο φιδι που σε εφαγε.που θα πας? θα τα χαρεις νομιζεις...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...