Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Το πάρτι εκατομμυρίων συνεχίζετε; .




Το ThePressProject επαναφέρει στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με όλες τις ΜΚΟ, τους υπεύθυνους, τα ιδρυτικά μέλη και ποσά που έλαβαν από το υπουργείο Εξωτερικών.
Είναι προφανές ότι στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται οργανώσεις που έχουν αξιοποιήσει στο 100% τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου και που . Ωστόσο στην παρούσα χρονική συγκυρία και υπό το φως των τελευταίων αποκαλύψεων είναι σημαντικό οι πολίτες της χώρας να έχουν πλήρη εικόνα για το πως ξοδεύτηκαν τα δημόσια χρήματα.

Η λίστα περιλαμβάνει εκτός από γνωστές για το θετικό τους έργο ΜΚΟ, όπως τους Γιατρούς του κόσμου και την Κλίμακα, πολλές ακόμα που δεν γνωρίζαμε όπως οι «Δημοσιογράφοι κοντά στα σύνορα»
Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει όλες και τις 398 ΜΚΟ  που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χρηματοδοτήθηκαν επί των ημερών που ο Άλεξ Ρόντος ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ.
Βέβαια οι Μ.Κ.Ο είναι πολύ περισσότερες, το Paron  τις ανέβαζε σε 431 και πάλι λείπουν μερικές του τύπου …έρευνα για το πως πηδάει ο βάτραχος, και πως κλάνει η πεταλούδα. . .

Η λίστα είναι παλιότερη και σε καμία περίπτωση σε αυτή δεν αναγράφονται τα συνολικά ποσά. Τα ποσά που θα βρείτε είναι αυτά που είχαν δοθεί την συγκεκριμένη στιγμή που αποτυπώνεται στη διαρροή. Ακόμα και έτσι όμως το άθροισμα των επιδοτήσεων της λίστας ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τις εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...