Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Άντε ρε φάε την γαρδούμπα σου να στανιάρεις, γιατί …χάνεις.



Ο πρώην κοιμώμενος Πρωθυπουργός εκτιμά ότι ο Τσίπρας μια μόνο επιλογή έχει: Να συγκεντρώσει στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής την κοινοβουλευτική του ομάδα και να ξεκαθαρίσει οριστικά την στάση του. Ο  Καραμανλής θεωρεί ότι σε αυτή την συνεδρίαση- η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει 10,20 ή και 40 ώρες- θα πρέπει να ληφθεί οριστική απόφαση για την όποια συμφωνία με τους εταίρους. Στη συνέχεια ο  Τσίπρας θα πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του στην αίθουσα της ολομέλειας ώστε να ψηφίσουν τη συμφωνία ομοφώνως. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, όπως εξηγεί ο πρώην Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μια και μόνη επιλογή: Να πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να παραδώσει την εντολή που είχε λάβει για σχηματισμό Κυβέρνησης.   
Ο  Καραμανλής πάντως εκτιμά ότι «τελικά θα βρεθεί λύση εάν γίνει γρήγορα αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει, τώρα, συμφωνία,  τότε από την Ελλάδα της κρίσης θα περάσουμε στην Ελλάδα της πείνας»! 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κλεισουν και οι χασαποταβερνες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...