Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κάνουν πάρτι οι λαθρο-κουβαλητές.



Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει εισέλθει στη χώρα μας με διάφορα μέσα μέσω θαλάσσης, το πρώτο τρίμηνο του 2015 (Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος) ανέρχεται σε 10.445 άτομα.
Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το λιμενικό σώμα -ελληνική ακτοφυλακή. Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014 (Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος) ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασε τα θαλάσσια σύνορα της χώρας ανερχόταν σε 2.863 άτομα.
Μόνο τον μήνα Μάρτιο του 2015, πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6.498 λαθρομετανάστες.
Τα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο κύμα φιλοξενίας είναι η Μυτιλήνη που βρίσκεται πρώτη στον κατάλογο, με περίπου 4.500 και ακολουθούν η Χίος η Λέρος και η Σάμος.
Στο μεταξύ 38 λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν από πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην παραθαλάσσια περιοχή Σκανδάρι της Κω. Άλλοι 43 που επέβαιναν σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά - βορειοανατολικά Ρόδου. Οι λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Μανδρακίου όπου φιλοξενούνται.
Με αυτούς τους ρυθμούς σε δέκα χρόνια εάν υπάρχει η Ελλάδα που ξέρουμε θα είναι… πλειοψηφία.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ...ΛΑΘΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..ΛΑΘΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ.. , ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ? ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.
ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...