Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Να γιατί χρειάζονται οι… φούρνοι.




Στην ανακάλυψη παγκόσμιου δικτύου παιδεραστίας προχώρησαν οι βρετανικές αρχές με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι άκρως σοκαριστικά . Η συμμορία που τα μέλη της χαρακτηρίστηκαν "μεταμφιεσμένα τέρατα" προσπαθούσε να κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών για να μένουν μόνοι με τα παιδιά τους. Τα άθλια εγκλήματά τους αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη και την καταδίκη δύο εκ των πρωτεργατών για επιθέσεις σε παιδιά.
Στο δικαστήριο μάλιστα αναφέρθηκε πως τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν μεταφέρουν σε έναν κόσμο που κανείς δεν θα ήθελε να υπάρχει.
Πριν από την έναρξη της δίκης, 5 ακόμα άντρες παραδέχτηκαν την ενοχή τους για αδικήματα μεταξύ των οποίων ο βιασμός και η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Οι ερευνητές βρήκαν 11 υπόπτους στο Ηνωμένο Βασίλειο, έσωσαν 24 παιδιά και εντόπισαν 3 θύματα (ένα παιδί προσχολικής ηλικίας, ένα 4χρονο αγοράκι και ένα μωρό). Υπήρχαν 69 ακόμα ύποπτοι σε όλο τον κόσμο και αναμένονται περισσότερες καταδίκες. Αναζητούν ένα ακόμα μωρό που έχει υποφέρει στα χέρια των παιδεραστών, ελπίζοντας πως οι γονείς του θα αναγνωρίσουν τους παιδόφιλους από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Οι παιδεραστές εκμεταλλεύονταν τις γυναίκες στους κοινωνικούς τους κύκλους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, για να καταφέρνουν να παρενοχλήσουν τα παιδιά τους.
Ένα μωράκι βιάστηκε από τρία μέλη της συμμορίας σε διάστημα 9 μηνών, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν τις φρικιαστικές πράξεις τους ζωντανά στο διαδίκτυο. Ένα 4χρονο αγοράκι αναγκάστηκε να παρακολουθεί ενώ ένας παιδεραστής έκανε διάφορες σεξουαλικές ενέργειες και οι άλλοι παρακολουθούσαν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.
Η συμμορία φωτογράφισε ένα από τα θύματά της να κρατά ένα κομμάτι χαρτί με τον απαραίτητο κωδικό που έδινε πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Αντάλλαζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας με περισσότερους από 80 παιδόφιλους στον κόσμο, με τα μέλη του δικτύου να χαιρετιούνται με τις λέξεις "paed" και "paedo" όταν κανόνιζαν τις συναντήσεις τους και υπερηφανεύονταν για τις επιθέσεις τους.
Χρησιμοποιούσαν τον όρο "nep" ("nepiophile") που οι αρχές δεν είχαν συναντήσει ποτέ πριν και αναφέρεται στη σεξουαλική έλξη που νιώθει κάποιος για μωρά και νήπια. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 49χρονο πατέρα 2 παιδιών John Denham γνωστό και ως Benjamin Harrop από το Wiltshire, τον 34χρονο Matthew Stansfield από το Hampshire, τον 33χρονο Adam Toms από το Yeovil, τον 35χρονο Christopher Knight από το Manchester, τον 32χρονο Matthew Lisk από το East Sussex, τον 30χρονο Robin Hollyson από το Bedfordshire και τον 51χρονο David Harsley από το Hull.

O αναπληρωτής διευθυντής της NCA Graham Gardner δήλωσε ότι η συμμορία είχε πλοκάμια σε όλο τον κόσμο και πως τα στοιχεία είναι αποτρόπαια..

Δείτε τις φάτσες όλων εδώ  Dailymail

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aργο θανατο στις γαμιολες!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...