Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η εβδόμη μέρα της… ραδιουργίας.

Τελεσίγραφο Euroworking Group στην Ελλάδα: Έχετε επτά ημέρες, μετά τέλος. Στον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Γιώργο Χουλιαράκη μεταφέρθηκε το «τελεσίγραφο» πως εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν επιτύχει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση έως την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, οπότε θα συνέλθει ξανά το EuroWorking Group, τότε η Ελλάδα χάνει το τρέχον πρόγραμμα. Αυτό συμβαίνει διότι μετά τις 4 Ιουνίου δεν θα υπάρχει ο φυσικός χρόνος ώστε οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Θεσμών να λάβει τις σχετικές κοινοβουλευτικές εγκρίσεις. Η απώλεια του προγράμματος συνεπάγεται πως η Ελλάδα χάνει τα 1,8 δισ. ευρώ της εναπομείνασας δόσης από τον Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως και τα 10,9 δισ. ευρώ που διακρατά ο EFSF για τις κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών και τα οποία θα είναι διαθέσιμα έως τις 30 Ιουνίου.

Την έβδομη ημέρα, κατά τας Γραφάς, ο Θεός αναπαύτηκε. Τι συνέβη, όμως, κατά την όγδοη ημέρα της δημιουργίας; Την όγδοη ημέρα της δημιουργίας ο άνθρωπος είχε, πια, το προνόμιο της επιλογής. Και τότε, την όγδοη ημέρα της δημιουργίας, ο άνθρωπος (αυτός ο νέος Θεός, κατ' εικόνα και ομοίωση του δημιουργού του) έφτιαξε το θύτη και το θύμα»


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑ- ΜΗ- ΣΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ


http://www.tlig.org/el/messages/550/

Τρίτη εντολή

Σας ζήτησα να θυμάστε να φυλάτε ιερή την Ημέρα του Σαββάτου10 , εσείς όμως Την αντικαταστήσατε με την ανηθικότητα και Την μολύνατε με αισχρές απολαύσεις και συνήθειες που ατιμάζουν το σώμα και το πνεύμα σας, αφού εγκαταλείψατε τη Θεία Αλήθεια για το ψέμα και σέβεστε και λατρεύετε την κτίση αντί να λατρεύετε Εμένα. Έχετε κάνει τα Σόδομα και Γόμορα να φαίνονται σχεδόν άψογα και καθαρά σε σύγκριση με τις δικές σας ανηθικότητες. Σας βεβαιώνω, η Ημέρα εκείνη δεν θα είναι τόσο οδυνηρή για τα Σόδομα και Γόμορα όσο για σας τώρα. Οι περισσότεροι δεν τηρείτε την Ημέρα του Σαββάτου - όχι δεν Την τηρείτε, δεν τηρείτε το Νόμο Μου.

Τέταρτη εντολή

Η Γραφή λεει: "Με όλη την καρδιά σου τίμα τον πατέρα σου, μην ξεχνάς ποτέ τις ωδίνες που υπέφερε η μητέρα σου, θυμήσου ότι τους οφείλεις τη γέννησή σου. Πώς μπορείς να τους ανταποδώσεις ό,τι έκαναν για σένα;" 11 και οφείλεις ν'ακολουθείς αυτή την Εντολή: "τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου." Γιατί τόσοι πολλοί από σας ξαφνιάζονται που τόσοι λίγοι ακολουθούν αυτή την Εντολή; Ανόητες και νοσηρές αντιλήψεις παρέσυραν αυτά τα παιδιά στη λατρεία κενών προϊόντων, γεμίζοντας το πνεύμα τους από τη νεαρή τους ηλικία με πνεύμα νωθρότητος. Πολλοί γονείς δεν πρόσφεραν στα παιδιά τους αυτή την αστείρευτη Πηγή του Πνεύματός Μου. Η Σοφία τα καλούσε μέρα και νύχτα, αλλά η γενεά αυτή Την απέκλεισε και, κάθε μέρα που περνούσε, τα παιδιά σας παρασύρονταν όλο και πιο μακριά από το Μονοπάτι, που οδηγεί σε Μένα.

Όποιος, μικρός ή μεγάλος, Με αναγνωρίζει σαν Θεό του, οφείλει να καθρεπτίζει την Εικόνα Μου και, ορμώμενος από αγάπη, να υπακούει και να τιμά τους γονείς του, όπως υπακούει και τιμά Εμένα. Όλα όμως τα πράγματα που είναι σύμμορφα με τον κόσμο στέρησαν απ' αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν σε Μένα. Η αγάπη απουσιάζει. Πολλοί γονείς παραπονιούνται για την ανυπακοή των παιδιών τους, ενώ κάνουν το ίδιο ακριβώς σε Μένα. Μπορούν άραγε να ισχυριστούν ότι διαθέτουν άφθονη καλοσύνη, υπομονή και ανεκτικότητα; Αν είχαν πραγματικά όλες αυτές τις αρετές, και τα παιδιά τους θα είχαν την αρετή της υπακοής και θα τους τιμούσαν και τους δύο. Όμως σας λεω: το πνεύμα αυτής της γενεάς είναι άδειο και έτσι ήρθε το Σκοτάδι και το γέμισε. Επειδή η εικόνα του να είναι κανείς σοφός είναι πιο σημαντική στα μάτια τους από την Άφθαρτη Δόξα Μου. Έτσι λοιπόν, από έλλειψη αγιότητος, φλογίζονται από το πάθος και από πολύ νεαρή ηλικία βγαίνουν και ατιμάζουν τα σώματά τους.

Η γενεά σας αψήφησε τις Εντολές Μου και τις αντικατέστησε με προσβλητικές απομιμήσεις και μέχρι σήμερα, από το στόμα του θηρίου βγαίνουν νοσηρά κατασκευάσματα, για να συσκοτίσουν το μυαλό των παιδιών σας και να τα σύρουν σαν θύματα απ' ευθείας στο στόμα του λιονταριού, κατακτώντας το τρυφερό τους μυαλό για να λατρέψουν το πρώτο θηρίο και να υπηρετήσουν θεούς -κατασκευάσματα ανθρώπων, αποδίδοντας σ' αυτούς την τιμή και το σεβασμό που προοριζόταν για Μένα.

Σας βεβαιώνω : για τους ανυπάκουους, που αρνήθηκαν να δεχθούν τις Εντολές Μου σαν οδηγό τους και προτίμησαν τη διαφθορά, γι' αυτούς στο τέλος θα υπάρξει φωτιά. Ω, μακάριοι οι υπάκουοι στην καρδιά, θα φτάσουν στην τελειότητα. Σας λεω λοιπόν: μην είστε ανυπάκουοι στο Φόβο του Κυρίου.

Πέμπτη εντολή

Το ξέρεις ότι σου έχω απαγορέψει να σκοτώνεις, γενεά! Αν ονομάζεστε δικοί Μου και μέλη της Εκκλησίας Μου και κηρύττετε εναντίον του φόνου, πώς γίνεται και σκοτώνετε; Μήπως τολμάτε να ισχυρισθείτε ότι έχετε δίκιο κι επιμένετε στην αθωότητά σας ενώπιόν Μου την Ημέρα της Κρίσεως, όταν συσσωρεύετε εγκλήματα αγέννητων παιδιών; Από τον Ουρανό παρατηρώ ένα θέαμα φοβερό. Αχ! πόσο υποφέρω βλέποντας την κοιλιά που σχηματίζει αυτό το παιδί, να το απορρίπτει και να το στέλνει στο θάνατό του χωρίς όνομα και χωρίς τύψεις - η κοιλιά που το σχημάτισε δεν το θυμάται πια.

Σ' αυτούς λεω: +++

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...