Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Για πολύ μαλάκες μας περνά η …κα Σαββαϊδου.



Xθες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τις σημειώσεις Βαρουφάκη όπου Μεταξύ άλλων, έγραψε ο ίδιος:  Σαββαΐδου να τα βρει με το ΣΔΟΕ”. Πρόκειται για τη ΓΓ Δημοσίων Εσόδων κ. Αικατερίνη Σαββαΐδου και τις αλλαγές που κυοφορούνται στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, καθώς η κυβέρνηση προωθεί την συγχώνευση του ΣΔΟΕ που υπάγεται σήμερα στην ευθύνη της αναπληρωτού υπουργού Οικονομικών κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη, με το «μικρό ΣΔΟΕ» που έχει δημιουργηθεί με ελεγκτές των εφοριών, υπό την «ομπρέλα» της ΓΓΔΕ. 
Σήμερα μαθαίνουμε ότι η Σαββαϊδου έπεισε έναν κακοπληρωτή να πληρώσει 15 εκ...
Αφορούσε λένε σε παλιότερα έτη και βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εκκρεμότητα.
Έτσι επέτυχε την είσπραξη από έναν και μόνο φορολογούμενο 14.800.606 ευρώ πέτυχε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τη διεκπεραίωση φορολογικής υπόθεσης παλαιότερων ετών που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων «μετά από συντονισμένη ενέργεια των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών της, υπό την επίβλεψη της Φορολογικής Περιφέρειας Πειραιά, διεκπεραιώθηκε σημαντικού ενδιαφέροντος φορολογική υπόθεση, η οποία αφορούσε σε παλιότερα έτη και βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εκκρεμότητα. Αποτέλεσμα ήταν η είσπραξη από έναν και μόνο φορολογούμενο του ποσού των 14.800.606,00 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...