Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ρε μπας και μαζεύουν την δόση του Δ.Ν.Τ;



Ακόμη ένα Τζακ ποτ σημειώθηκε την Πέμπτη στην κλήρωση του Τζόκερ στέλνοντας τους επίδοξους εκατομμυριούχους στον κουβά..
Τα εκατομμύρια δελτία που παιζόντουσαν από την    περασμένη Κυριακή τελικά δεν είχαν τους τυχερούς αριθμούς της πρώτης κατηγορίας με αποτέλεσμα να υπάρξει νέο τζακ ποτ.
Έτσι, στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής στο Τζόκερ να μοιράζονται 9,5 εκατ.ευρώ. Ένα ποσό που αναμένεται να φέρει ξανά χιλιάδες πολίτες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
12, 32, 34, 36, 42
ΤΖΟΚΕΡ: 16



Έχουμε και λέμε ….Πουλήθηκε το τριάντα τρία τοις % του ΟΠΑΠ με 652 εκ. ευρώ στην Emma Delta  Κύριοι μέτοχοι του επενδυτικού σχήματος, είναι η Jiri Smejc και ο όμιλος Μελισσανίδη ενώ συμμετέχει και η ιταλική Lottomatica. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε ανακοίνωσή του είπε…. πως «με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη μεγάλη αποκρατικοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας».


Έχουμε και ξαναλέμε…. Τα Καθαρά έσοδα τριμήνου προ φόρου (GGR) της εταιρίας, αυξημένα κατά 11,3%, διαμορφώθηκαν στα 356,3 εκ. ευρώ (α' τρίμηνο 2014: 320,1 εκ. ευρώ) σημειώνοντας για ακόμα ένα τρίμηνο διψήφια ποσοστιαία αύξηση.
Σε λίγο εάν συνεχίσει  έτσι,  θα πάρουν πίσω αυτά που έδωσαν οι «αγοραστές», εάν τα έδωσαν. Κατά τα λοιπά και γαμώ τις αποκρατικοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...