Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ποιοι άρπαξαν μίζες για τα αλεξικέραυνα-τσουτσούνια;





Μετά την επέμβαση εισήχθη στη ΜΕΘ όπου οι γιατροί θεωρούν την κατάστασή της κρίσιμη μεν, ωστόσο σταθερή, χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τα επόμενα δύο 24ωρα θεωρούνται τα πιο κρίσιμα. Εντός της ημέρας η 36χρονη τουρίστρια πρόκειται να υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων.
Την ίδια ώρα, στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, άλλα 7 άτομα από την ομάδα των Ρώσων τουριστών που έζησε «δύσκολες ώρες» στην Κνωσό, ανάμεσα στους οποίους και δύο ανήλικα παιδιά. Εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχουν πάρει εξιτήριο.
Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό οδεύουν προς το τέλος τους, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν προκύπτει ευθύνη για το Υπουργείο Πολιτισμό, ως υπεύθυνο φορέα λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου, ο οποίος μάλιστα διαθέτει … 20 αλεξικέραυνα, oμως κανένας δεν λέει ότι πρέπει να μπουν  στο υψηλότερο σημείο, και όχι στο χαμηλότερο.

Φαίνετε ότι δεν εφτασαν τα λεφτά και για στύλους, και τα στερέωσαν όπου ναναι, και όπως - όπως.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ;;;
ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

To Hράκλειο είναι μία από τις ποιο βρώμικες πόλεις, και σε μίζες και σε σκουπίδια. Ίσως οι πολίτες δεν αγαπούν την πόλη που ζουν. Όσο για την τωρινή ηγεσία στον δήμο, είναι σαν να μην υπάρχει. Το μόνο που φρόντισαν είναι να βολευτούν όλοι σε θέσεις , να απολαμβάνουν τους μισθούς τους, και να αφήσουν την πόλη στο έλεος της τύχης της. Θλιβερό έως αποκρουστικό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...