Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στην χώρα των λωτοφάγων, και της φαιδρής πορτοκαλιάς .



Σε χαμηλό 11 ετών έπεσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Απρίλιο σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΚΤ, ενώ σε πτωτική τροχιά παρέμεινε η συνολική πιστωτική επέκταση του εγχώριου ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με την ΤτΕ.

Οι καταθέσεις λένε βρέθηκαν στα 139,4 δισ ευρώ από 145 δισ ευρώ, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ 11 ετών. Δεν λένε όμως ότι  τα χρόνια της κρίσης 100 περίπου δις πέταξαν σε γερμανικές τράπεζες και με τα οποία μας… δανείζουν, Δεν μας λένε ότι από τα 131 δις ευρώ καταθέσεις  γιατί  έφυγαν μερικά τις τελευταίες μέρες έχουν μείνει μόνο δύο. Τα υπόλοιπα πήγαν στα κόκκινα δάνεια. Τα κόκκινα δάνεια πως δόθηκαν και πού;
όπως δεν λένε ότι…. Από τα 2 δις ευρώ αφαιρούνται λόγω αναλήψεων 500 εκ. ευρώ την ημέρα. Αυτό μας λέει ότι η Ελλάδα αντέχει ως τη Πέμπτη. Μετά τέλος και όποιον πάρει ο χάρος που δεν συμφέρει κανένα.. Τα οικογενειακά επιδόματα ήδη δεν πληρώθηκαν.

Λογικά πρέπει να έχουν πέσει  ΗΔΗ οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ , αλλά το θέμα είναι πως θα το σερβίρουν.

Να φοβηθείτε μόνον όταν δείτε υπερφρούρηση στα πάσης φύσεως πολυκαταστήματα και δη των γερμανικών συμφερόντων, γιατί αυτά πρώτα θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι διευθυντές των τραπεζών έχουν απαλλαγεί από νομικές ευθύνες για διοικητικές πράξεις με νόμο του Σαμαρά.  

Mε μια χρεοκοπία θα ξεπλενόντουσαν  τα πάντα αλλά φοβούνται τις κρεμάλες, και το πλιάτσικο που θα ακολουθούσε. .

Καμμένος: «Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας»


Θέμα κομματικής πειθαρχίας για τη συμφωνία βάζει η κυβέρνηση (βίντεο)



Σταθάκης: Μονόδρομος η συμφωνία - Θα πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ 


OΓΑ: Στις 5 Ιουνίου θα πληρωθούν τα οικογενειακά επιδόματα

Πριν από λίγο, η ισπανική εφημερίδα El mundo έκανε την αποκάλυψη ότι με εντολή της κυρίας Μέρκελ "κλείνει η συμφωνία" και "διατάσσει" να υπάρξει πρόοδος και να κλείσει η συμφωνία για να μπορέσει η Ελλάδα να πληρώσει τη δόση στο ΔΝΤ, στις 5 Ιουνίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατη η παρατήρηση σου για τα πολυκαταστήματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...