Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Eυτυχώς που θα έρθουν και οι γερμανοί τουρίστες.



Τι τις θέλουμε τις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες; H βαριά βιομηχανία μας και το μεγάλο ατού , είναι ο τουρισμός όπως μπορείτε να δείτε στην Φώτο. Μέσω αυτού, θα χεστούμε στο …τάλιρο.

Ένα ζευγάρι Γερμανών αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο πολύ συνεισφέρουν στην οικονομία της χώρας μας και πόσο γενναιόδωροι είναι σαν λαός έκαναν μία παραγγελία που ο καταστηματάρχης ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.
Να φανταστείτε ότι μετά το τέλος του τραπεζιού, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ... επικοινώνησε αμέσως με τράπεζα του εξωτερικού για να κάνει την κατάθεση των χρημάτων εκεί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν ζήτησαν μισή φέτα καρπούζι,γιατί υπάρχουν και τέτοιοι

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ . Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΩΝΤΕ ΑΥΤΟΙ .(ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ). ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..........
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...