Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Tον Τζέφρυ κατονόμασε η Σταμάτη.



Δείτε  πως χορεύει ο μπαγάσας. Σαν τον …ΑΚΗ.
Επτασφράγιστο μυστικό τηρείται το όνομα του πολιτικού που αποκάλυψε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη στους εισαγγελείς διαφθοράς κ. Αθανασίου και Μπρη.
Οι δημοσιογράφοι αναζητούν το όνομα αλλά η σιωπή είναι απόλυτη. Το spirospero.gr μετά από πολλούς κόπους ανακάλυψε το όνομα του πολιτικού των οποίων η Βίκυ Σταμάτη εμπλέκει σε θέματα διαφθοράς και μίζας.
Το spirospero.gr δεν ελέγχει τα όσα υποστήριξε η κ., Σταμάτη στους εισαγγελείς αλλά και μόνο η αναφορά του μεγάλου πολιτικού στους εισαγγελείς διαφθοράς έχει τεράστιο ενδιαφέρον.
Πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου , όπως μας διαβεβαίωσαν έγκυρες δικαστικές πηγές.
Η κ. Σταμάτη δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους εισαγγελείς γι' αυτό το θέμα και είπε γεγονότα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την διαφθορά.
Η κατάθεση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε άνευ της παρουσίας του δικηγόρου της Φραγκίσκο Ραγκούση, διότι δεν επρόκειτο για απολογία αλλά για κατάθεση μάρτυρα.
Περισσότερα δεν έγιναν γνωστά και το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Να σημειωθεί ότι η κ. Σταμάτη έχει υποβάλλει νέα αίτηση αποφυλάκισης η οποία θα συζητηθεί μεθαύριο Τετάρτη, αφού αγωνιά να μείνει ελεύθερη για να ξεκοκαλίσει τα δις που έχει στο εξωτερικό.
Ασφαλώς τα όσα έχει καταθέσει η κ. Σταμάτη για τον τέως πρωθυπουργό όταν λάβει γνώση ο κ. Παπανδρέου θα τα αντικρούσει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γρια κοτα ο δαιμονιοs ρεπορτερ δεν ηξερε τιποτα για τιs 3 offshore δεν ηξερε τιποτα για τιs μιζεs του σαβανοτσεπη ερωτυλου τηs πολλαπληs χρησεωs με τα ακινητα στο φαληρο δεν ηξερε για την βιλα στο Λαγονησι των 6.000.000 εκ ευρω η γερικη κουραδα !!!!!!!!
Οτι σκατα και το φτυαρι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...