Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ο ….οργασμός της…. φοράδας.



 Στην κυριολεξία θα ήταν χάσιμο χρόνου να ασχοληθούμε με τα όσα γίνονται στο εσωτερικό του άταφου πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ και της ανάδειξης σ’ αυτό στην προεδρία της νεκρής πολιτικά Φώφης Γεννηματά.
Να υποθέσουμε ότι εκτός του κληρονομικού ονόματος στο να καταλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα συνέβαλλε και το ήθος που έχει επιδείξει  αυτή η κυρία στην πολιτική της διαδρομή.
Μια γεύση γ’ αυτό παίρνουμε από ανάρτησή  η οποία τιτλοφορείτε  «Αργόμισθος ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά με 2.500 ευρώ τον μήνα» 
Απ’ αυτή πληροφορούμαστε ότι η πρώην υφυπουργός υγείας διόρισε τον άντρα της –ο οποίος είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα- στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» τον Ιούνη του 2009 κι παρέμεινε στην θέση του μέχρι τον Μάρτη του 2014 με μισθό 2.500 μηνιαίως.

Σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα είχε προκύψει ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά για ένα ολόκληρο χρόνο δεν παρουσιαζόταν καθόλου στην εργασία του και αμειβόταν κανονικά  ενώ στα υπόλοιπα χρόνια πήγαινε τα απογεύματα Τρίτης και Πέμπτης.

Κλείναμε τότε την ανάρτηση στην οποία αναφερθήκαμε.

Είναι αυτό που λέμε. «Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη», ή μάλλον γυναίκα κυβερνητικό στέλεχος. Δεν είναι και άσχημα δυόμισι χιλιαρικάκια τον μήνα χωρίς να πηγαίνεις στην δουλειά καθόλου ή να παρουσιάζεσαι κάποια απογεύματα για να κρατάς τα προσχήματα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ειδικευόμενοι γιατροί του ΕΣΥ δουλεύουν κανονικά το ωράριο τους, με φουλ υπερωρίες και δεν ξεπερνούν τα 900 ευρώ τον μήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...