Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ελένη Σωτηρίου: «Αρνούμαι να αποδεχτώ ότι... η χώρα μου δεν έχει άλλο μέλλον από το να είναι αποικία της Γερμανίας».


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από την ΚΟΕ θα διαφοροποιηθούν από την κεντρική πολιτική γραμμή του κόμματος της Κουμουνδούρου.
Μετά την χθεσινή δήλωση του Δ. Κορδέλα έρχεται σήμερα η δήλωση της βουλευτού Αττικής Ελένης Σωτηρίου που δεν περιορίζεται στο να εκφράσει την αντίθεση της στην συμφωνία που την χαρακτηρίζει ατιμωτική και εξευτελιστική για την χώρα μας –«δεν εκλέχτηκα για να ψηφίζω μνημόνια χειρότερα από τα προηγούμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά -αλλά με καυστικό τρόπο απευθυνόμενη στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: «Αρνούμαι να αποδεχτώ ότι... η χώρα μου δεν έχει άλλο μέλλον από το να είναι αποικία της Γερμανίας». Χορτάσαμε πέντε χρόνια τώρα από πολιτικούς που όχι μόνο δεν έλεγαν την αλήθεια στον κόσμο, αλλά παρουσίαζαν την καταστροφή της χώρας σαν σωτηρία της. Χειρότερο και από την υποταγή είναι να μην την παραδέχεσαι, να την παρουσιάζεις σαν δήθεν επιτυχία. Το ελάχιστο χρέος λοιπόν είναι η αλήθεια: Η συμφωνία της Κυριακής είναι εξευτελιστική και ατιμωτική, είναι τρίτο μνημόνιο.

Η κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου δε θα μπορούσε να περάσει τέτοια μέτρα. Η ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση. Το πραξικόπημα δεν το έκαναν μόνοι τους οι «εταίροι» μας (αυτοί είναι κοινοί εκβιαστές και αποικιοκράτες, έπρεπε να το ξέρουμε) αλλά το υπέγραψε η κυβέρνηση και αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να αποκρυφτεί από το λαό.




Ολόκληρη η δήλωση της  δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Δρόμος της Αριστεράς»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...