Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Αυτά είναι φραγκοδίφραγκα .Τα χοντρά θα τα φέρει η Ακρόπολη. Θα ξεχρεώσουμε τελείως.



Προκειμένου να την κατάσχει ο EMS, γιατί αυτό θα γίνει αργά η γρήγορα, καλύτερα να την πουλήσουμε εμείς ούτος ώστε και να διαλέξουμε  τον αγοραστή και να ξεχρεώσουμε. .
Ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού το οποίο απέκτησε εδώ και δύο 24ωρα αντί 4.200.000 ευρώ φέρεται να είναι ο «πειρατής της Καραϊβικής» του Χόλυγουντ,  Τζόνι Ντεπ.Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggino (μάλλον εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.
Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».
Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)
Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eαν είναι η στρογγυλη θα φέρει ο Ντεπ και τους πειρατές της καραϊβικής να προστατευόσουν την ελληνική Α.Ο.Ζ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ THN ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤAI;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...