Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Καλά αυτός ο πάπαρδος δεν γκάριζε ΝΑΙ στην Ευρώπη …του Σόιμπλε;



Συγκεκριμένα, στο κήρυγμά του προς τους πιστούς, είχε κάνει αναφορά και στο δημοψήφισμα, λέγοντας:
«Προσοχή, προσευχή, ελπίδα. Ψηφίστε ό,τι θέλετε. Είναι απόλυτο δικαίωμά σας. Εγώ έχω το δικαίωμα, μία φορά να πω μία εξομολόγηση. Εγώ θα ψηφίσω Ευρώπη. Εισπράττοντας την αντίδραση και διαμαρτυρία  των παρευρισκόμενων.

Τώρα η Πολιτικάντικη αγιαστούρα της Θεσσαλονίκης ξαναχτύπησε με …κωλοτούμπα  αφού ανακάλυψε καθυστερημένα τον κακό γκαουλαιτερ της ναζιστικής Ευρώπης  Σοιμπλε.
Εμείς θα  θυμίσουμε στον ανάξιο ρασοφορο αφού πάει κόντρα στο ποίμνιο του,  τα λόγια του Τσόρτσιλ.  

Επίθεση λοιπόν κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε σήμερα  ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εχθρός μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Παρακολουθώ όλη μέρα τις εξελίξεις. Χθες περιμέναμε να τελειώσει το θέμα αλλά έγινε και πάλι μεταστροφή από τον Γερμανό εκπρόσωπο. Αυτός ο άνθρωπος είναι εχθρός μας. Πως και γιατί, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά μέσα στην ψυχή μας έχουμε πάντοτε ένα βάρος με τους Γερμανούς. Δεν είναι ανάγκη να το ανανεώσουμε, έχουμε υποφέρει πολλά. Χθες, εν ψυχρώ, στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε πολύ ωραία με τη συνεργασία των περισσοτέρων κομμάτων και με υποχωρήσεις, φοβούμαστε ότι δε θα γίνει τίποτα γιατί δεν το θέλει ο κύριος Σόιμπλε».

 

«Όχι» από πιστούς στο «ναι» του Άνθιμου από άμβωνος

 

Εξώδικο δικηγόρων κατά του Μητροπολίτη Άνθιμου για το «ναι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...