Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Σε λίγη ώρα θα αρχίσει το πάρτι του ΟΧΙ




Εμείς πάντως δεν αγωνιούμε το είχαμε γράψει από προχθες, όπως μπορείτε να δείτε στο πόστ εδώ Εμείς ποτέ δεν πέσαμε έξω, και το ίδιο θα συμβεί και τώρα. και το επαναλάβαμε και σήμερα .Η διαφορά είναι περίπου στις πέντε μονάδες υπέρ του ΟΧΙ..

Εξέδρα στην πλατεία Κλαυθμώνος στήνει αυτή την ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί θα αρχίσει το πάρτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία αργά το βράδυ, οπότε και αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Πάντως, εντός του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας αν και όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά και τους δρόμους που μπορεί να ανοίξει.
Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος τα δύσκολα θα αρχίσουν από αύριο, αφού θα έχουν κλείσει οι κάλπες και αφού έχει βγει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Μάλιστα, τονίζουν ότι το θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα είναι αυτό που έχει να κάνει με τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών.

Όπως τονίζεται στο νέο δημοσίευμα του περιοδικού Economist , λίγες χώρες ανά τον κόσμο έχουν εθνικές ημέρες, κατά τις οποίες γιορτάζεται το όχι.

Η Ελλάδα όμως έχει εθνική εορτή, υπέρ του όχι, την οποία γιορτάζει στις 28 Οκτωβρίου. Μετά την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις 26 Ιουνίου να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το περιεχόμενο της συμφωνίας με τους Ευρωπαίους, η Ελλάδα φλερτάρει με ένα ακόμη όχι. Ένα όχι στη λιτότητα και ένα όχι στους εκβιασμούς των δανειστών της Ελλάδας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

IXNOS ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ πΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα η σιγουριά σου φια τα αποτελεσματα ειναι απίστευτη.Εχεις θητευσει στην πολιτικη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...