Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η άχρηστη δημοσκόπηση αφού όλα είναι σχεδιασμένα



Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη πληρωμένη από την ενδιαφερόμενη διαπλοκή  που πλήρωσε και τα έξοδα της καμπάνιας  του ΝΑΙ  μέτρηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ και ζητούν από την κυβέρνηση να συμβιβαστεί. Στην ίδια δημοσκόπηση αποτυπώνονται οι τάσεις της κοινής γνώμης έναντι του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και των τελευταίων γεγονότων σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων εκφράζει την επιθυμία της για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, με οποιοδήποτε κόστος. To 77% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τελικά θα επιτευχθεί η πρόστυχη συμφωνία με τους δανειστές, σε αντίθεση με το 14% που θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πάει σε ρήξη.
Στην ερώτηση «Τι θα θέλατε; Να βρεθεί συμβιβασμός ή να μείνει ανυποχώρητος ο πρωθυπουργός;», το συντριπτικό 75% επιθυμεί συμβιβασμό σε αντίθεση με το 21% που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να μην κάνει πίσω.
Αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές, το 38,5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 19,1% Νέα Δημοκρατία, το 5,3% Ποτάμι, το 4,3% Χρυσή Αυγή, το 4,2% ΠΑΣΟΚ και το 3,8% ΚΚΕ.


Μακάρι. Από το στόμα σου και στων επικυρίαρχων το αυτί.
Ίσως έτσι γλυτώσεις το πιθανό λυντσάρισμα όταν καταλάβουν τι εκανες..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...