Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τα ίδια λόγια ακριβώς έλεγε και ο Καρατζαφέρης ….



Και είδες το τέλος του . Εσύ θα έχεις χειρότερο, εάν δεν την κοπανίσεις εγκαίρως. Ο Καρατζαφέρης γλύτωσε την φυλακή. Εσύ;
Φορτισμένη ήταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ η οποία διεκόπη για λίγη ώρα προκειμένου να συναντηθεί ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μέσα σε αυτό το κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας είπε στους βουλευτές του κόμματος του στη ΚΟ: «Θα υπερψηφίσω την συμφωνία. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να αφήσω την χώρα να καταστραφεί».

Πάντως, φέρεται να είπε ότι δεν θα επιβάλει κομματική πειθαρχία και πως οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ωστόσο επισήμανε την κρισιμότητα των στιγμών και πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ιδιαίτερα φορτισμένο ύφους τους είπε «δεν σας λέω τι να κάνετε. Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε κατά συνείδηση».

Τον Δαμαβολιτη τον διέγραψε επειδή είπε ΝΑΙ .Τώρα που το λέει αυτός, ποιος θα τον διαγράψει; Mάλλον ο λαός στις επόμενες εκλογές. .


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ δηλώσεις από τον Γερμανοτσολιά Θεοδωράκη! Δεν μας ενδιαφέρει αν χαθεί η δεδηλωμένη της κυβέρνησης, αρκεί οι βουλευτές να ψηφίσουν τα μέτρα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...