Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ήρθε η ώρα της Νεμέσεως



Λίγες ώρες  απομένουν πριν την κρίσιμη ψηφοφορία κατά την οποία ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του και για το αν θα υπακούσει στις προτροπές του Β.Σόιμπλε και της Α.Μέρκελ καλό θα είναι να θυμηθεί ο ελληνικός λαός πως η Ελλάδα "αλυσοδέθηκε" στα δεσμά των Μνημονίων και από ποιους.

Να θυμηθεί  ποια είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ζητάει τον αφανισμό της χώρας αλλά και όλων των Εθνών και ποιοι την υπηρετούν εκ προοιμίου με ιδεολογική μάλιστα δέσμευση.

 Να θυμηθεί την εξαθλίωση της χώρας όλα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια τα οποία όμως οδηγούν σε δια παντός δουλεία. Η Ελλάδα από το 2010 έχει νεκρό "χρονολόγιο" αφού τα έτη που παρήλθαν δεν έχουν να προσφέρουν καμία "σελίδα" άξια αναφοράς στην Ιστορία του Έθνους. Πρόκειται για μια περίοδο ου μπορεί να "ταυτιστεί" κάλλιστα με άλλες σκοτεινές περιόδους του Ελληνισμού όπως η "Κατοχή", η "Λατινοκρατία" και η "Τουρκοκρατία".

Να θυμηθεί τι συνέβη στην χώρα τα τελευταία πέντε έτη όπου 9.000 άνθρωποι αυτοκτόνησαν, 300.000 άλλοι μετανάστευσαν, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν,  δημιουργήθηκαν ενάμιση εκατομμύριο νέοι άνεργοι, άστεγοι στις χαρτοκόπτες, άλλοι να ψάχνουν στους κάδους για τροφή, και άλλα πολλά που  αποτελούν  Υβρη στην Ιστορία και στο Μεγαλείο του Έθνους.

 Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι και πάνσοφοι ημών πρόγονοι "Μετά την Ύβρη ακολουθεί η Νέμεσις". Η Ύβρη προκαλεί κοσμική ανισορροπία και η Νέμεση ως τιμωρία έρχεται να επαναφέρει το κοσμικό status quo. Η Φύση από μόνη της λατρεύει την ισορροπία, και η ώρα της αποκατάστασης έρχεται.

Kαι μία παρατήρηση για την άλλη … «Νέμεσις» .

Αυτή η κυρία, που βλέπετε, σε τηλεοπτική εκπομπή μόλις πριν δύο μέρες, απευθυνόμενη στον Βορίδη έλεγε "άσ' τον Μάκη! Θα το περιλάβω εγώ". Αναφερόμενη στον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αυτή η κυρία καλεί αύριο σε υπονόμευση της Αντίστασης του λαού μας, προτείνοντας αποχή ή λευκό.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν κομμουνιστές και κομμουνίστριες που να ακολουθήσουν την προτροπή αυτής της χουντικής κυρίας που μαθήτευσε στα νιάτα της στη χουντική ΥΕΝΕΔ και στην ΟΝΝΕΔ;  

Τα μόνα δημοψηφίσματα στα οποία το ΚΚΕ δεν συμμετείχε ήταν αυτά που οργάνωσε η Χούντα, το 1968 και το 1973. Ακριβώς επειδή δεν ήθελε να νομιμοποιήσει ένα παράνομο καθεστώς.

Οι μόνες εκλογές στις οποίες δεν συμμετείχε ήταν αυτές του 1946, όταν, μαζί με ολόκληρη την εαμική και μη εαμική Αριστερά και τμήμα του Κέντρου, δεν ήθελε να νομιμοποιήσει το καθεστώς της μεταβαρκιζιανής τρομοκρατίας.

Ουδέποτε οι κομμουνιστές απουσίασαν από εκλογική μάχη προτείνοντας άκυρο ή αποχή, αν δεν υπήρχε ζήτημα παράνομου καθεστώτος, βίας και νοθείας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...