Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Καλά θα έκανε η δικαιοσύνη να ξεσκονίσει πρώτα πλήρως το πόθεν εσχες όλων των ετών, του ...χωρίς λόγο θιγόμενου.



Και όταν λέμε πλήρως εννοούμε ΠΛΗΡΩΣ ,μέχρι τρίτο βαθμό συγγένειας, από τον καιρό που μπήκε στην πολιτική. Τότε θα δούμε εάν πράγματι έχει όντως  δίκιο ο θιγόμενος.

Τα στοιχεία για την ανάληψη και μεταφορά του 1 εκατομμυρίου ευρώ από υποκατάστημα ελληνικής τράπεζας στο Ηράκλειο σε τράπεζα στη Γαλλία, κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελία Ηρακλείου, ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του Candianews, Αλέκος Ανδρικάκης. Ο δημοσιογράφος έθεσε υπόψη όλα τα στοιχεία που είναι σε γνώση του και με τα οποία θα μπορεί πιθανώς να αναζητηθεί η πορεία του εκατομμυρίου, οι διαδικασίες και οι παρεμβάσεις που έγιναν, ώστε να γίνει η ανάληψη από συγκεκριμένο πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου, από κόμμα της αντιπολίτευσης.
Στην εισαγγελία κατατέθηκαν επίσης στοιχεία για μια ανάλογη υπόθεση που συνέβη τις ίδιες ημέρες, μέσω επίσης τράπεζας του Ηρακλείου.
Όπως ενημέρωσε την εισαγγελία, τα στοιχεία για την πρώτη υπόθεση έχουν δοθεί τόσο στο γραφείο του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, όσο και στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη (Δείτε εδώ).
Ο δημοσιογράφος κλήθηκε επειγόντως χθες βράδυ από την εισαγγελία και παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από νομικούς. Μαζί του στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν βουλευτές και στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, αλλά και πολίτες. Στο πλάι του ήταν κι οι εκπρόσωπος της Ένωσης Συντακτών.
Για την πρώτη και γνωστή υπόθεση που έχει αποκαλύψει το Candianews (Δείτε εδώ) περιέργως υπήρξε αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, παρά το γεγονός ότι δεν είχε γίνει αναφορά σε όνομα (Δείτε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...