Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μιλάμε ότι ο τύπος έδωσε ρέστα. Μηδένισε το κοντέρ.



Φανταζόμαστε τον διευθυντή της εφορίας να φυτεύει μαρουλάκια, και τον προϊστάμενο της νομαρχίας ραπανάκια και σκόρδα. Εάν δεν γνωρίζουν δεν υπάρχει πρόβλημα .Θα πάρουν τον Τέρενς  που είναι ειδικός στα ζαρζαβατικά. Καλά δεν του πει του κόπανου για τον Π.Ο.Ε και την ελεύθερη αγορά; Το νομίζει ότι είναι η Ευρώπη, το μποστάνι του;
Μια πρόταση που δεν έχει ξανακουστεί στην Βουλή έγινε χτες από την κυβέρνηση. Η «πρωτότυπη» αυτή πρόταση πέρασε όμως στα «ψιλά» καθώς υπερκεράστηκε από την κρισιμότητα της ψηφοφορίας και το μεγάλο «αντάρτικο» εντός του ΣΥΡΙΖΑ που ρηγμάτωσε την κυβερνητική πλειοψηφία.
Την πρόταση έκανε ο βουλευτής των ψεκασμένων Δημήτρης Καμμένος που όπως θα τον ακούσετε να λέει περίπου στο δεύτερο λεπτό της ομιλίας του στο σχετικό βίντεο αποκάλυψε πως η Ελλάδα δαπανά 6 δισεκατομμύρια ευρώ για εισαγωγές τροφίμων πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το αποτύπωμα σε θέσεις εργασίας είναι 400.000. Δηλαδή θα είχαμε έξτρα 400.000 θέσεις εργασίας αν δεν εισαγάγαμε 6 δισεκατομμύρια ευρώ τρόφιμα όπως σημείωσε ο ίδιος. Για να μην συνεχιστεί λοιπόν η πορεία που ακολουθεί η χώρα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ πρότεινε στο πακέτο Γιούνγκερ 50.000 – 60.000 δημόσιοι υπάλληλοι να φύγουν με μόρια και να γυρίσουν στην πρωτογενή παραγωγή, να επιδοτηθούν, να πάρουν χρήματα από το πακέτο Γιούνγκερ ώστε να δημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...