Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Τα «ανταποδοτικά τέλη» .



Αναρωτιέται  το makeleio.gr . Στο βάθος της Φώτο, φαίνεται το κτίριο του καναλάχη Βρυώνη στο οποία έχουν κρεμάσει το γιγαντοπανό του ΝΑΙ, στην εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο των φιλοευρωπαιστών.
Ο εν λόγω πληροφορηθήκαμε ότι πήρε πάλι φράγκα(και μάλιστα πολλά)για διαφήμιση. Εάν πήρε, τα δήλωσε; Και δεύτερον ποιος τον πλήρωσε; Η ΝΔ; Ο Σαμαράς ή οι Γερμανοί; Τιμολόγια κόπηκαν; Ή πρόκειται για ανταποδοτική διαφήμιση; Και ΑΝ είναι ανταποδοτική, αυτός έδωσε το κτίριο. Οι άλλοι τι του δώσανε; Και που τα βρήκε τα λεφτά η ΝΔ που χρωστάει της Μιχαλούς;
Για την ιστορία να πούμε ότι και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών σταθμών Ε, zoom, Extra και Extra Θεσσαλονίκης είχε πάρει πάλι-όπως λέει η πιάτσα- πολλά λεφτά από πολιτική διαφήμιση, είχε κάνει όμως και πολλά δώρα, όχι με το αζημίωτο.
Ο ίδιος αφανής ιδιοκτήτης(που πάντα εργάζεται μέσω off shore), ήταν αυτός που πριν από 24 ώρες πλήρωνε το προσωπικό του στο Extra με μαύρες σακούλες. Σαν τον Κοσκωτά.
Κύριε Νικολούδη, τι έγινε, σε πήρε ο ύπνος κι έγειρες, ή ο Βρυώνης είναι φιλαράκι σου;

Ρε  Μακελαρη δεν γνωρίζεις ότι ο τύπος δουλεύει πάντα "ανταποδοτικά" με τα κόμματα; Tους κάνει διάφορες αβάντες και παίρνει μετά το πακέτο προεκλογικής διαφήμισης που επί το πλείστον προέρχεται από μαύρο χρήμα που σπρώχνουν οι εργολάβοι στα κόμματα αλλά πάει… απ΄ευθείας σε αυτόν. Και μιλάμε για… πολύ χρήμα . Μέχρι προ καιρού, και για πολλά χρόνια στέγαζε τον Καρατζαφέρη στο κτήριο που δείχνεις, «αφιλοκερδώς». Όταν δεν τον χρειαζόταν άλλο γιατί δεν υπήρχε μαλλί λόγω… επικείμενης  «απαξίωσης » του, τον σούταρε, και αυτός πήγε στην Καλλιρόης.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;
αυτοs δεν τον ελεγε πολιτικο κωλωπαιδο που μπαινανε οι μιζεs απο την πισω μπαντα;;;;;
αυτοs δεν του διαμηνυσε να το ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΩΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ;;;;;;
αυτοs δεν ειπε οτι ειναι εναs σεβασμιοs γερονταs που δεν του σηκωνεται κιολαs....
οπωs λεει και το ασμα αλαξεν ω κωλιεs και εγινε βραχιολι.....βοθρολυματα ΡΕ ΟΥΣΤ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...