Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ξεβρακώθηκε το κανάλι των γερμανόδουλων






Ο πανικός των καναλιών της διαπλοκής και της προπαγάνδας ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015) δεν έχει προηγούμενο!
Η στάση των «παπαγάλων» των δανειστών έχει εξοργίσει το σύνολο της κοινής γνώμης, που βλέπει τις άθλιες μεθοδεύσεις υπέρ του «ΝΑΙ» να μην έχουν... πάτο και να εντείνονται όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης!
Στον άνευ προηγουμένου αγώνα υπέρ των συμφερόντων των τοκογλύφων των Βρυξελλών "πρωταθλητής" αναδεικνύεται – με μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους - το MEGA.
Μετά, λοιπόν, το χθεσινό (02/07/2015), «επικό» ξεφτίλισμα του ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη κατά του "Μεγάλου Καναλιού", τη σκυτάλη πήρε σήμερα, Παρασκευή (03/07/2015) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, ο κ. Φίλης απέδειξε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα και τα μέλη της όχι μόνο δεν πρόκειται να υποταχθούν, αλλά τολμούν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τη διαπλοκή!
Μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, τους «ξεγύμνωσε»! Αποκάλυψε τη «χούντα» τους, που τρομοκρατεί το λαό και τον καλεί να ψηφίσει «ΝΑΙ» την Κυριακή στην υποτέλεια, την ταπείνωση, την πείνα και τις αυτοκτονίες.

Οι πολίτες ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ το Mega όπου το πετύχουν (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...