Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Nεα Βάρκιζα για τους δεξιούληδες της δήθεν αριστερής πλατφόρμας.



Την απαραίτητη εξουσιοδότηση στην Κυβέρνηση αποφάσισαν να παράσχουν κατά την αποψινή ψηφοφορία στην Βουλή οι περίπου 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από την Αριστερή Πλατφόρμα, συνιστώσα της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως ανέφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τσακίρης.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το πρωί δεν ξεκαθάριζε την στάση που θα τηρήσει, καλλιεργώντας ένα θρίλερ για το αν τελικώς θα "περάσει" από την Βουλή αναίμακτα το αίτημα της συγκυβέρνησης, ενώ έντονες μέχρι και πριν από λίγη ώρα ήταν οι φήμες περί απουσίας του Παναγιώτη Λαφαζάνη απο την Βουλή ή ακόμη και παραίτησης του από τον υπουργικό θώκο.
Νωρίτερα, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο οποίος μειοψήφησε χθες στο Κυβερνητικό Συμβούλιο το οποίο κατά πλειοψηφία ενέκρινε την πρόταση που εστάλη στους δανειστές και δεν υπέγραψε το σχετικό αίτημα που υπεβλήθη στην Βουλή, είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που περιλαμβάνει η ελληνική πρόταση προς τους θεσμούς.
Ερωτώμενος απο δημοσιογράφους στην Βουλή το απόγευμα, ο κ. Λαφαζάνης απέφυγε να τοποθετηθεί για το τι θα πράξουν απόψε, δεδομένων των διαφωνιών του ιδίου και της ομάδας του, λέγοντας πως έχει εκφράσει στα αρμόδια όργανα τις θέσεις του κι ότι η ψηφοφορία θα γίνει το βράδυ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ; ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΡΕΖΕΡΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ MATRIX.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...