Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Παίρνει τον πούλο o μνημονιάκιας Τσίπρας ; Μακάρι.



Σενάριο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα φέρνει στο προσκήνιο η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία υποστηρίζει πως ο Τσίπρανδρέου θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες το φθινόπωρο.
Το δημοσίευμα ήρθε στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, με την εφημερίδα να εκτιμά πως οι πρόωρες εκλογές είναι ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται η ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Γερμανοτσολιάς θα ζητήσει αρχικά από τον Πακη να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προκειμένου να περάσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα από το κοινοβούλιο και στη συνέχεια να πάει σε εκλογές.
Πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρουν πως το ΔΝΤ έθεσε θέμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Eurogroup και θεωρεί εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για ένα τρίτο πρόγραμμα.
Στο πλαίσιο αυτό το ΔΝΤ φέρεται να πρότεινε τη δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών στην Ελλάδα!
Εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε στην Bild: «Δεν πιστεύουμε ότι ο Σύριζα μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Δεν τους εμπιστευόμαστε». Μία ακόμα απαίτηση του ΔΝΤ, είναι να συμφωνήσουν όλα τα ελληνικά κόμματα στις προτάσεις για τη λιτότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ. ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Ε.Ε. ΑΝ ΠΑΡ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΓΩΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...